Szex

Valentin-napi szexhoroszkóp – kit mivel csábíts el?

A Valentin-nap jó apropó a furfangos csábításra, virágnyelven fogalmazott vallomásokra és a nyílt ajánlatok megtételére is. Ha csak egy pikáns, rövid, kalandra vágysz, igazítsd a kiszemelt partner csillagjegyéhez a szerelmi stratégiád, és játszd el a célravezető szerepet.

Ha csábítani akarsz, mindenekelőtt magaddal és saját vágyaiddal legyél tisztában. Csak akkor jársz sikerrel, ha 1.) ösztönből jön a szexuális késztetésed és teli vagy vággyal, 2.) magadat kívánatosnak érzed és az önbizalmad a helyén van, 3.) túlteszed magad a gátlásaidon, 4.) nyitott vagy a játékra, 5.) Fortuna a pártodat fogja. Ha ez mind együtt van, készülj fel az áldozatból az alábbi szexhoroszkóp alapján.

Valentin napi szexhoroszkóp – kit mivel csábíts el? 
 

Kos

Jobb, ha tudod: a Kos szeret irányítani, de nem becsüli a meghunyászkodó partnert. Vedd fel a kesztyűt, de engedd győzni, simogasd az egóját és bókolj neki. Könnyen kapható a szexre, de kösd fel a fehérneműt, komoly elvárásai vannak mind mennyiségben, mind minőségben.

Bika

Őt a megjelenéseddel kell megfognod. Legyen a külsőd elegáns, nagyvonalú és ízléses. Ha a megszerzett figyelmét meg is akarod tartani, vesd be a humorérzéked, a szexi témákat pedig a végére tartogasd. A Bika lassan indul, de utána már megállíthatatlan. Alkalmazkodj a tempójához! A Bika nem hagy benned szuszt, az ágyban átmegy rajtad, mint egy tank, és időnként nyilvános helyeken is megteszi ezt veled.

Ikrek

Legyél szokatlan, kezdeményező és eredeti. Egy meghökkentő, szemtelen belépővel azonnal felkeltheted az érdeklődését, de azután folyton éberen kell tartanod pikáns flörttel, kétértelmű beszéddel, ötletekkel, szellemességgel. Bátran elengedheted a fantáziád vele, és hagyd, hogy elragadjon az ő fantáziája. Ne várakoztasd meg! Vele bárhol, bármit, bármikor. Nem a kitartásáért fogsz lelkesedni, hanem utolérhetetlen fantáziájáért, ügyességéért, amivel minden lehetőséget kiaknáz veled.

Rák

Ez egy érzékeny ember. Tapintattal, finom ízléssel, kellemes hangulatú környezettel – gyertyák, romantika, virágos illatok – érhetsz nála célt. Gyengédséget igényel, andalgó esti sétákat, lágy muzsikát. Ne vitázz vele, a kritikáit pedig engedd el a füled mellett. Ne remélj akrobatikus ágyjeleneteket, de megbízható pontossággal megkaphatod tőle, ami neked jár.

Oroszlán

A minőséget értékeli és imádja az irányítása alatt tartani a dolgokat. Bókolj kiváló tulajdonságainak, engedd, hogy ő legyen a főnök, a vezetőszerepét pedig soha ne kérdőjelezd meg. Fogadd el nagyvonalú ajándékait és viszonozd kis figyelmességekkel. Valószínűleg mindig alatta leszel az ágyban. És sokszor.

Szűz

Tárgyilagos és gyakorlatias ember, akit a túlzások elriasztanak. Ne is kényszerítsd szárnyaló romantikára, ő nem fog veled lábat lógatni egy rózsaszín felhőről. Ellenben a barátságosságot meghálálja, és szépen lassan kinyitja neked teste-lelke kincseskamráját. Ne játssz a bizalmával, és ne légy aggodalmaskodó! Egy kis perverzió valószínűleg fel fog merülni, ha vele adod össze magad.

Mérleg

A szépet, a jó ízlést, a bájt és az igazságot mindennél többre értékeli. Imádja ugyanakkor a bókok vég nélküli áradatát akkor is, ha azok ártatlan, elbűvölő kis hazugságok. Pompásan ért a flörthöz, játssz vele! A diszharmóniától, veszekedéstől, magánytól menekül, ettől kíméld mindig! Erotikát és érzékiséget kapsz tőle, csupa nagybetűvel.

Skorpió

Készülj a harcra! Női fegyvertárad teljes arzenálját tartsd kéznél, ne féltsd tőlük se őt, se magad. Vissza fog vágni és igényli, hogy harcolj vele és érte. Csak ezután kaphatod meg ezt a remek szeretőt. Nem érdemes táplálni a féltékenységét, mert hamar a küszöbön találhatod magad. Minden porcikád meg fogja dolgoztatni.

Nyilas

Ő a vadász. Tűnj fel és illanj el! Egy lépéssel mindig maradj a hatótávolságán kívül, de éreztesd, hogy akarod, hogy eltaláljon. Mutass felé tiszteletet és csodálatot, az elején pedig ne várj hűséget. Egymást marcangoló, vad ágycsaták várnak rád vele.

Bak

Türelem, türelem, türelem. Légy hagyományos, de ne merev, ugyanakkor csinos is, akivel dicsekedni lehet. Ne kényszerítsd őt csillogó-villogó felhajtásokra és társaságba. Sok időt tölts vele és hagyd a maga nyugodt tempójában feloldódni. Meghitt, romantikus szeretkezéseitek lesznek.

Vízöntő

Nem lehet könnyen olvasni a gondolataiban. Esélyed akkor van, ha szellemes társalgó vagy és valamiben különleges is. Vele nyugodtan titokzatoskodhatsz, imádja az elfátyolozott, sejtelmes beszédet és ruhákat. Előtte ne akarj más lenni, mint aki vagy, mert átlát a szitán, de magadból a legjobbat hozd ki, mert azt viszont értékeli. Ne akard korlátozni, lételeme a függetlenség. Spirituális jelentőségű szexuális élménnyel tud megajándékozni.

Halak

Bolyongj vele a lélek és a transzcendens ösvényein és garantáltan a szívébe fogad. Mutasd, hogy támaszkodhat rád, légy kiszámítható és tapintatos. A tolakodás taszítja, a művészet világa elvarázsolja. Gyengédséggel, kedvességgel és egy jófajta itallal nyered meg őt magadnak. Szexben ihletett, elvarázsolt pillanatokra számíthatsz tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top