Szabadidő

Tyra Banks

Tyra 1973-ban született Los Angelesben. Szülei válása és bátyja gyötrelmei ellenére is aránylag boldog gyermekkora volt.




Talán mára nehéz elhinni, de serdülőként magas, vékony és kissé ügyetlen lányka volt. Sokszor ugratták a többiek, néha sírva rohant haza anyjához. A középiskolában aztán minden megváltozott, testét “megtöltötte”, edzeni kezdett, majd úgy döntött, hogy modell lesz. Miután négy ügynökség visszautasította, mondván arca nem elég fotogén, az Elite leszerződtette 17 éves korában. Így a főiskola helyett Párizst választotta, ahol olyan nevek ruháit mutatta be, mint Ralph Lauren és Chanel.





Ezt követően visszatért az USA-ba, ahol egy filmsorozatban tűnt fel néha-néha. Első nagy szerepét John Singleton “Higher Learning” című filmjében kapta, s bár a szerep kicsi volt, a kritikusokra egész jó benyomást tett. A rendezővel randizott is, hogy a film előtt, után, vagy közben, arról nem szól a fáma. A mozi után jöttek az újabb ajánlatok, ő mégis úgy döntött, hogy marad a modellkedésnél. Később Seallel is járt, pletyka-szinten pedig Michael Jordannel és Tiger Woods golfossal. A “catwalk”-ról több címlap, és nagysikerű munka után a “Sakáltanyával” tért vissza a filmvászonra, ahol egy vad pultoslányt játszik. A jövő is sok jóval kecsegtet: két újabb filmben fog játszani, de a háttérben is fog munkálkodni, mint producer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top