Szabadidő

Freddie Prinze, Jr.

Riadt õzike-szemeivel és bársonyos bõrével természetesnek tûnhet, hogy Prinze Jr.-t a 90-es évek tinédzser inváziójának vezetõjeként tartják számon. Színészi játékáért legalább annyi elismerést kapott, mint helyes külsõjéért.




Színész édesapja öngyilkosságot követett el, amikor fia csak 10 hónapos volt. Prinze Jr. gyermekként apja nyomdokaiba akart lépni, ezért gimi után 1994-ben elindult Los Angelesbe kevés pénzzel, de nagy célokkal.

Első filmjét 22 évesen forgatta, mint Claire Danes fiúja a To Gilian on her 37th Birthday című moziban.

Bár a szerep kicsi volt, hozzásegítette a következő szerephez a House of Yes-ben, amely inkább művészmozikban került bemutatásra. Nem úgy, mint következő filmje, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron (1997), és folytatása, a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron, melyek óriási sikert hoztak.





A csaj nem jár egyedül-lel már egyesek Leonardo di Capriohoz kezdték el hasonlítani, nem csoda, hisz népszerűsége a fellegekben járt. Az űrkommandó relatív sikertelensége után visszaküzdötte magát korábbi pozíciójára három romantikus filmmel, nemsokára pedig a Scooby Doo élő emberekkel történő feldolgozásában láthatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top