Szabadidő

Alyson Hannigan: “Bocs, de még nem haltam meg!

Állítólag sokáig él, akinek halálhírét keltik, Allison Hannigan, az Amerikai pite - Az esküvõ sztárja mégsem örült maradéktalanul, amikor õt hozták szoros összefüggésbe a Kaszással.




„Azt hiszem, néhány srác nagyon ráért, ezért fölraktak egy hírt az internetre, hogy sajna elhunytam autóbalesetben – meséli Alyson. – A bajt csak tetézte, hogy akkor még nem volt mobilom, a csipogómból meg kifogyott az elem, úgyhogy fél napig nem lehetett elérni, így tényleg mindenki egyre nagyobb frászban volt, hogy nekem annyi. Mire hazamentem, az e-mailes postaládám elsüllyedt a sok levéltől. A helyzetet az oldotta meg, hogy a rádióállomások felhívták a menedzseremet, hogy cáfolja vagy erősítse meg a hírt, és ő rendbe tette a dolgokat. Ma már csak nevetek az egészen, de a rokonaim meg a barátaim fél napig teljesen ki voltak bukva, a volt barátom pedig kész idegrohamot kapott.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top