Sztárok

A megszállottság karmikus okai

Úgy viselkedik, mint egy megszállott – szokták mondani az emberek. De vajon tudod-e pontosan, hogy mit jelent a megszállottság? Milyen az az ember, akit egy szellemlény megszállt? És milyen okai lehetnek a megszállottságnak?






Szabó Judit ezoterikus szakértő
– A megszállottságnak különféle okai vannak – mondja Szabó Judit ezoterikus író. – Leggyakrabban szellemidézés következménye, amely napjainkban reneszánszát éli. Nemcsak barátnők színesítik így a traccspartijaikat, hanem iskolai bulikon is poharazgatnak vagy asztalkáznak a gyerekek. Ennek egyenes következménye lehet a megszállottság, hiszen aki nem járatos a szellemtanban, annak fogalma sincs arról, hogy milyen erőket idéz meg. Persze azt sem tudják, hogyan kell szabályosan a szellemeket elküldeni, és amikor ez nem sikerül, a szellemlény megszállja az élőt.

Rejtélyes tünetek

– Mikor fordulhat még elő megszállottság?
– A megszállottságnak gyakran karmikus okai vannak. Ilyenkor a megszálló és a megszállott között az előző életekre visszanyúló kapcsolat van. A megszálló a szellemlény, aki a másik dimenzióban tisztán érzékeli a jelenben élőt, és azt is, hogy mi történik vele. A szellemlény ilyenkor ragaszkodik az élőhöz, hiszen azért marad a föld közelében, hogy vele legyen.
– Milyen tünetei vannak a megszállottságnak?
– Előfordul, hogy ilyenkor az egész szemilység megváltozik, amit úgy vehetünk észre, hogy a megszállottnak más lesz a testtartása, a hangja, az arcvonásai, a reakciói, a hangulata. Úgy érezzük, mintha teljesen más emberrel állnánk szemben, mint akit korábban megismertünk.
Aztán súlyosabb esetben a megszállott nem tudja, bizonyos dolgokat miért tesz, vagy saját maga is megdöbben azon, amit cselekedett.
De a leggyakrabban a rejtélyes betegségek, a megmagyarázhatatlan lázas állapotok, az állandó gyengeség, fáradtság – amelyre az orvosok nem találják a magyarázatot – a megszállottság kísérő tünetei. Ahogyan ez Margittal is történt a boldogító igen kimondása után.

A tragikus szerelem nyomai

Margit és Feri a horvát tengerpartra utaztak nászútra. Margit még sohasem járt a tengernél, ezért a kíváncsisággal vegyes izgalomnak, a lagzival járó fáradtságnak tudták be, hogy a tenger felé közeledve Margit egyre gyengébb lett. Amikor megérkeztek a hotelbe, Margiton asztmás fulladási tünetek jelentkeztek, ami azelőtt sohasem fordult elő. A rohamok sűrűsödtek, ezért a szálloda orvosa mentőt hívott, és Margitot a közeli kórházba vitték. A vizsgálatok után a házaspárt megnyugtatták, hogy az asszonynak kutya baja. A tünetek azonban súlyosbodtak, ezért az ifjú pár jobbnak látta, ha a nyaralás tervezett vége előtt hazaindulnak.

Itthon hónapokig tartó kivizsgálások vették kezdetüket, a tüdőspecialistától kezdve az allergológuson, az akupunktőrön át a pszichológusig mindent végigjártak, ám a szakemberek semmilyen szervi okot nem találtak. Ekkor Margit édesanyja – veje tiltakozása ellenére – úgy döntött, elviszi lányát egy olyan médiumhoz, aki szellemgyógyászattal is foglalkozik.

A médium azonnal felismerte, hogy megszállottságról van szó. Foglalkozások sora következett, és lassan fény derült az asszony asztmájának okára, a megszállás hátterére. Az asszonyra egy földközelben maradt szellemlény tapadt, aki úgy szívta el az energiáját, hogy fulladásos tüneteket okozott. A megszálló lélek az előző életek egyikén az asszony szeretője volt, akit a féltékeny férj vízbe fojtott, vagyis fulladásos halált szenvedett. A hirtelen halál és az asszonyhoz fűződő szenvedélyes szerelme miatt a lélek nem tudott távozni, a földhöz kötődött, és a jelen életben is egykori szerelme közelében maradt.
Amikor Margit férjhez ment, a szellemlény megközelítette az asszonyt, és neki kellett újra átélnie egykori szeretője fulladásos halálát. A médium szerint Margitnak azért a tengerparton kezdődött a fulladása, mert valószínűleg ez volt az előző életben a szerelmi drámájuk helyszíne.

Gyógyítható!

– Margit gyógyítása, illetve a megszálló eltávolítása több mint két hónapi rendszeres foglalkozással sikerült – folytatja Szabó Judit. – A szellemgyógyász, akinek a rezgései a gyógyítás során mindvégig rendkívül magasak voltak, különböző szertartások során került kapcsolatba olyan pozitív erőkkel, amelyek segítségével az asszony elbúcsúzhatott lélekben egykori szeretőjétől. A gyógyító erő mindhárom szinten (szellemi, lelki és testi) hatott, átalakulást idézett elő a nőben, aki megszabadult nemcsak a megszállótól, hanem a betegségétől, és ezután nem kell sem a régi, sem újabb megszállótól tartania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top