Sztárok

Lánykérés a piramisok árnyékában

Június végén fogad örök hûséget egymásnak Deutsch Anita és Kinizsi Ottó. A Barátok közt sztárjai több mint két évvel ezelõtt szerettek egymásba, s tavaly nyáron jegyezték el egymást Egyiptomban.






Deutsch Anita és Kinizsi Ottó
Amikor Deutsch Anita először megpillantotta Kinizsi Ottót, a fiú még a Kölyökidő című televíziós műsorban forgatott. Anita még viccelődött is a barátnőivel, milyen kár, hogy lemaradt erről a helyes fiúról. Nem gondolta volna, hogy egyszer együtt fognak dolgozni, azt meg végképp nem, hogy egyszer majd hozzá megy feleségül.

Figyelték egymást

Ottó már két éve alakította Balassa Imrét a sorozatban, amikor Anita megkapta Szilágyi Andrea szerepét. A stúdióban csak ritkán találkoztak, mivel mindössze egy–két alkalommal forgattak együtt. A színésznőnek ennek ellenére feltűnt, hogy fiatal kollegája sokkal érettebb kortársainál. Míg a húsz év körüli fiúk a bulizással vannak elfoglalva, addig Ottó rendez, színházi előadásokat szervez és forgat. Még a baráti köre is harmincasokból áll, s ők is azt mondják róla, hogy sokkal érettebben gondolkodik, mint hasonló korú társai.

Ottónak is feltűnt a csinos Anita, de nem gondolta volna, hogy lehet esélye nála. Különben is, akkoriban mindketten párkapcsolatban éltek, s csak hónapokkal később szakítottak. Ezt persze tudták egymásról, de Ottó még ekkor sem lépett, ő különben is akkor kezdeményez csak, ha a lánytól kap egy bátorító mosolyt.

Győzött a szerelem

Nem sokkal később a Barátok közt sztárjai egy stábvacsorán vettek részt. Anita Farkasházi Rékával beszélgetett, amikor csatlakozott hozzájuk Ottó. Hármasban csevegtek, de egyszer csak azt vették észre, hogy Réka már rég nincs mellettük. Ezen elmosolyodtak, s ez volt az a pillanat, amikor egymásba szerettek. Az est végén Ottó kikísérte a kocsijához Anitát, s ekkor csattant el közöttük az első csók.

A színésznő csak másnap döbbent rá arra, hogy valami csoda történt kettejük között. De hamar elnyomta magában az érzést, mert rájött, Ottó fiatalabb nála, továbbá mindketten ismert emberek, s a sajtó várható érdeklődése miatt nem lehet olyan magánéletük, amilyet szeretne. Ottó is hasonlóan vélekedett, de közben érezte, hogy napról napra jobban szereti Anitát. Mindketten próbálták elfelejteni az érzéseiket, még egymás előtt is megjátszották magukat, de aztán eljött az idő, amikor nem bírták tovább. Szerelmet vallottak egymásnak. De vajon kibírja-e szerelmük a nyilvánosság érdeklődését, mit szólnak a közöttük lévő korkülönbséghez? Félretették aggodalmaikat, mert úgy érezték, szerelmük elég erős ahhoz, hogy kiállja ezeket a megpróbáltatásokat.


Házaspár a Barátok között

Úgy tűnik, nekik volt igazuk, mert ezután hamar összeköltöztek, s tavaly nyáron eljegyezték egymást. Ottó titokban befizetett egy közös egyiptomi nyaralásra. Egyiptom Anita kedvenc országa, de a színésznőnek az utazás előtt eszébe sem jutott, hogy kedvese itt, a szeretett környezetben kéri majd meg a kezét. Amikor pedig Ottó feltette a nagy kérdést, a színésznő könnyes szemmel mondott neki igent. Mostanában az esküvői előkészületekkel vannak elfoglalva. A ceremónia és a lakodalom június végén lesz, s természetesen a rokonokon kívül a Barátok közt sztárjai is kapnak meghívót. Anita ruháját Makány Márta készíti, s a színésznő ezekben a hetekben gyakran ellátogat a divattervező szalonjába, ruhapróbára. Ottó természetesen nem kíséri el, ő csak az oltár előtt pillanthatja meg az álomszép ruhakölteményt.

Folytatás a Meglepetés május 24-én megjelent, 22. számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top