Sztárok

Vera énekel és vitorlázik

Tóth Vera és Pierrot, a Megasztár zenei producere a legnagyobb egyetértésben dolgozott együtt a Megasztár albumon, mikor a sajtót bejárta a hír: haragban vannak. Verát kérdeztük: mi az igazság mindebbõl?

A Megasztár győztese, Tóth Vera és a producer, Pierrot is cáfolja, hogy megromlott volna köztük a viszony. Kapcsolatuk felhőtlen – állítják.

Szent a béke

– Ez egy olyan sztori, amit az újságírók találtak ki – meséli Vera. – Ez botrány! Erről nem tudok mit mondani, megisszák a levét, az biztos. Ilyesmivel nem lehet viccelni.
– Akkor mi az igazság? Milyen a kapcsolatotok?
– Semmi bajunk egymással, jóban vagyunk, és együtt dolgozunk a Megasztár 2. lemezén.
– A te saját lemezedről mi a hír?
– A július 5-i sajtótájékoztatóig hírzárlat van – nevet. – Na jó, annyit elárulok, hogy szeptemberben jelenik meg.
– Most hol vagy?
– Pesten, a Budapest Arénában próbálok.
– Hol lépsz fel legközelebb?
– Folyamatosan koncertezem a Balatonnál, vidéki nagyvárosokban, a fővárosban. Például 26-án a Coca Cola Beach House-on, 27-én Tatán, 29-én Budapesten énekelek. Csak június 13-ától 25-éig nem vagyok elérhető, mert vitorlázom! A barátaimmal öt-hat éve járjuk vitorlással a Balatont. Egy ismerősünk nyaranta kölcsönadja a hajóját. Keszthely környékén szoktam kalandozni, az ottani barátaimmal.

Vitorláson nyaralok

– Kedvenc helyed a Balatonon?
– A közepe! Ott a legjobb.
– Kétrészes vagy egyrészes fürdőruhában napozol?
– Ha nem lát senki, legszívesebben semmiben. De az ritka. Ha csajokkal vagyok, azért alsót veszek. Nyáron legszívesebben minden ruhát ledobok magamról.
– Ezek szerint nem rettent meg a bikiniszezon.
– Jaj, dehogynem! Egyenesen frászt kapok a közeledtétől! Odafigyelek az étkezésemre, de nem fogyózom. Viszont járok szoliba, hogy kevésbé látszódjon, aminek nem kell látszódnia!
– Mi a helyzet pasifronton?
– Úgy néz ki, hogy alakul valami. Eljártam a többiekkel szórakozni, így találkoztunk. Képzeld, azt sem tudja, hogy ki vagyok, mert külföldön volt, egy tengerjáró hajón dolgozott. Biztos vagyok benne, hogy nem tudja! És nem is rossz pasi! 26 éves, de ne írd le a nevét, ahhoz még túl friss ez a kapcsolat. Csak két hete találkoztunk. Nem vagyok híve annak, hogy zsupsz, beleszeressek valakibe. Szeretem az illetőt jól megismerni. Találkozgatni kell, aztán hív újra, ha akar valamit.
– Baráti viszonyban maradtál a többi versenyzővel?
– Ibolyával nagyon jól megvagyok, most is itt ül mellettem. Tök jó vele lenni! Laza, lehet vele marháskodni. Öntörvényű, látok benne valamit magamból. És persze Mujahid Zolival is nagyon jóban vagyunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top