Sztárok

“Belehalok, ha vége a szerelmünknek!”

Új, kedvesétõl ajándékba kapott gyönyörû sportautójával, leengedett tetõvel száguldozunk a városban. Pazar! Mindenki megnézi Anikót, míg besétálunk a kávézóba.




Igaz, nem a Nagy Ő-ben talált rá a szerelem, de rátalált, és ez a lényeg!

– Hihetetlen, milyen népszerű vagy, mindenki megnéz. Hogyan viseled?

– Észre sem veszem, csak megyek. Cipelem a cekkert, teli zöldséggel, mint bárki más. Persze van, hogy odajönnek beszélgetni. Kedvesek. Aki rosszat akar mondani, az nem jön.


­Bennem nincs harag

– Kicsit kibeszélhetjük a pasikat?

– Beszéljük. Vilivel, Csabával szoktam beszélni telefonon. Ákossal egyszer sms-eztünk. Nem jellemző a mindennapos kommunikáció a fiúkkal. Persze mindenkinek megvan a saját kis élete. Azóta, ha jól hallottam, többségük talált barátnőt. Arra koncentrálnak. Bennem senki iránt nincs harag. Illetve egyetlen fiú van, akit nem szeretnék megnevezni, akivel kapcsolatban úgy érzem, elég sokat segítettem neki bizonyos dologban, és ő ezzel visszaélt. Nem vártam tőle ezért semmit, de pont ő köpött hátulról szembe. Az első körben kiesett hét fiút nem is ismerem, a többieket igen, de ő az akivel kapcsolatban akkorát csalódtam, hogy ha az utcán elmenne mellettem, és nem köszönne, észre sem venném. Vele szemben teljesen őszintén jártam el. Mikor nem kapott rózsát, az nem a múltja miatt volt, hanem, mert voltak nála jobb haverjaim, barátaim a műsorban. Remélem, el tud számolni magával.


Tények és pletykák

– Vegyük sorra a híres pasijaid, onnantól, hogy ismert vagy!

– Szabolcs, meg a Schultz. Egyiküket sem említeném a pasimnak, hiszen csak három hétig tartottak. Egyikkel sincs bajom, mint kapcsolat nem működtünk, ennek ellenére borzasztóan sokat foglalkozott velük a média.

– Azt beszélték, a Szabolcs-féle sztori csak reklámfogás volt.

– Volt egy időszak a szakításunk után, mikor én ezt gondoltam róla. Hogy ő azért kezdett velem, hogy minél jobban előtérbe kerüljön. De azóta nagyon sokszor mondott rólam véleményt az újságokba, és mindig nagyon szépen beszélt. Ettől eloszlott bennem ez az aggály, a félelem. Normális, aranyos fiú, csak nem illettünk össze. Kívánom neki, hogy a szerelmével boldog legyen, és hamarosan megszülető kislánya legyen egészséges, és gyönyörű.

– És a Vermes sztori? A Moulin Rouge tulajdonosa?

– Ezt ki találta ki? Egy éve hallom ezt a pletykát, de agyon tudnám ütni azt, aki terjeszti.

– Nem igaz?

– Nem! Ez egy hülyeség. Találkoztam vele a Nagy Ő villában, mondta, hogy őt is ezzel zaklatják. Ez ugyan olyan pletyka, mint Árpa Attila, vagy sorolhatnám. A Nagy Ő záró adásában ezt ő is cáfolta. Az emberek fantáziája határtalan!


Megtaláltam Őt!

– Talán nincs most nálad ismertebb arc a médiában. Nem tartasz a pasiktól?

– Nem. Most teljesen biztos vagyok magamban, a kapcsolatomban. Kizárom a külvilágot, a férfiak közeledését. Abszolút hárítok. Nem is kell hárítanom, mert tudják az emberek, látszik rajtam, ezt tiszteletben tartják.

– Ha mégsem jön be, ha mégsem ő a nagy ő, az nagyon rossz lesz? Eddig nem voltál túl sikeres a szerelemben, túl tudnál élni egy ekkora csalódást?

– Valószínűleg belehalnék, ha vége lenne. De nem is gondolkozom ezen. Eszembe sem jut. Remélem, az idő engem igazol. A magam részéről biztos vagyok az érzelmeimben, és úgy érzem ő is. Jól működik, kompromisszumok nélkül, őszintén. Ez eddigi életem legjobb kapcsolata.

– Igen?

– Ühüm. Teljesen tiszták az érzelmeink, mindent meg tudunk beszélni, ugyan azok a terveink, az álmaink az életben. Ezt most nem a karrierre értem. Családról, mindenről, a legapróbb dolgokig. És minden stimmel. Nem nagyon láttam még ilyet. Volt barátom, akivel két évig együtt voltam, nem éltünk együtt, de sokat találkoztunk. Ő nagyon szeretett az éjszakába járni, diszkókba, én már akkor sem szerettem. Ebből folyton cirkusz volt. Azt akartam, hogy maradjon velem, de ő menni akart. Ha ilyen alapvető dolgok nem működnek, akkor az egész kapcsolat bukik. Vége is lett. Vele viszont minden jó, minden szép. El tudom képzelni vele az életem.

– Neked is, neki is volt előélete. Nincs benned egy kis félsz?

– Minden férfi félti a barátnőjét, és minden lány félti a fiúját. Ugyanúgy, én is féltem, és féltékeny is vagyok rá. De ezzel a félelemmel nem lehet együtt élni.

– Idősebb nálad, ugye?

– 29 vagyok, ő most töltötte be a 40-et. De az sem érdekelne, ha harminc évvel idősebb lenne…

Folytatás a 25. heti Meglepetésben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top