Sztárok

Ez lesz az év legtitkosabb esküvõje!

Idén nyáron, júliusban Liptai Claudia és Gesztesi Károly örök hûséget fogad egymásnak - állítják egyre többen. Itt az idõ a lagzira, hiszen nyárra ígérték a közös gyermek "elkészítését".





Már Eszter, a jósnő – aki a Nagy Ő-ért, Noszály Sanyiért szállt ringbe – is megmondta, hogy Liptai Claudiának idén bekötik a fejét. És ezt beszéli már az egész város! Bár a szerelmespár, Liptai Claudia színésznő, rádiós és tévés műsorvezető és Gesztesi Károly színész őrülten titkolózik, mégis egyre többen állítják, a lagzira júliusban kerítenek sort. Ennek már csak azért is nagy a valószínűsége, mert Claudia néhány héttel ezelőtt azt nyilatkozta: még nem állapotos, de valóban szeretnének egy kislányt, hiszen Gesztesinek már van három fia. Akkor még tudományos alapon kívánták a kislányt „megvalósítani”, ezért asztrológushoz fordultak. Azt nem tudjuk, hogy mit tanácsolt a csillagjós, de Claudia annyit elárult: a nyári hónapokban kell megtörténnie a fogantatásnak.

Hogy miért nyilatkozott erről a személyes dologról a művésznő? Talán azért, mert az utóbbi hónapokban nem hagyja fotózni magát. Persze megindultak a találgatások: vagy meghízott vagy lefogyott vagy terhes. A háromból a babavárás a legizgalmasabb, tehát erre voksoltak a legtöbben. Nos, ezt a hírt cáfolta Claudia.

A mama unokát akar

Azt, hogy ez a gyerekdolog nem vicc, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy tavaly év végén a Meglepetés munkatársának Claudia egyik dédelgetett álmáról
beszélt, miszerint lakberendezésből is megélhetne, s erre füle hallatára a színésznő édesanyja, Kati bizony felcsattant: te gyereket fogsz szülni! Kati mesélte azt is, hogy Claudia remekül kijön a párjával, sőt, annak kamasz fiával is: Máté megbízik Claudiában, nagyon szereti az édes mostoháját.

– Nagyon várom az unokát – sóhajtott Kati még novemberben. És akkor ott Claudia megígérte édesanyjának: lesz unoka! Ismerve a mama temperamentumát, Claudiának már a tettek mezejére kell lépnie. Elsőként jöhet az esküvő!

Gesztesi szemérmes

Gesztesi Károly imádja a gyerekeket, neki mindegy, hogy fia vagy lánya lesz.
Első és második házasságából is fiai születtek ma kamasz és ovis korúak ,
ezért úgy véli, ő csak fiút tud. Károly végképp nem kívánja a nyilvánosságot az esküvőjén, hiszen a napokban azt nyilatkozta: „Nyáron elviszem Claudiát három hétre Las Vegasba, oda, ahol a Getno című filmet forgattuk. Ott rengeteg kis kápolna van. Ott esküdött Britney Spears is. Sokkal szemérmesebb vagyok annál, minthogy egy óriási zsibvásárnak tegyem ki magam. Ez hozzám közelebb állna. Találgathat a sajtó! Nem mondok mást, minden úgy lesz, ahogy el van rendelve.”

Ezt éppen el is hihetnénk, de Claudia a 30. szülinapján óriási bulit tartott, amire mindenkit elhívott, akit csak szeret. Miért ne tenné ezt élete legfontosabb napján, az esküvőjén is? Mire ne lenne mellette imádott édesanyja és legjobb, gyermekkori barátnője, Kántás Vera, amikor kimondja a boldogító igent? Sokan úgy vélik, hogy a Las Vegas-i esküvő csak trükk, amivel elterelik a sajtó figyelmét.

Emlékeztető

2001 szeptemberében Gesztesi Károly saját tőkéjét is kockáztatva színre vitte a Thália Színházban Neil Simon Mámor című művét Liptai Claudiával és Béres Alexandrával, Gárdos Péter rendezésében. Akkor cikkezett első alkalommal a sajtó Károly és Claudia szerelméről, amiről kezdetben még többen azt gondolták, hogy csak reklámfogás, ami igencsak jól jön a színdarabnak. Azonban az idő őket igazolta. Gesztesi a darabbal szerelmet nyert.

Mit ígérnek a csillagok?

Liptai Claudia és Gesztesi Károly horoszkópja a két ember közötti hatalmas szenvedélyt mutatja, a mindent elsöprő szexuális vonzást, az egymás iránti vágyak felfokozottságát és az azonos ízlésvilágot. Hiszen mindketten ugyanolyan tüzesvérű emberek, és már találkozásuk pillanatában talán még akkor is, ha először nehezebben találták meg a közös hangot magasra csapott az erotikus vágy lángja.

A nő hamar rájött, hogy megtalálta a tökéletes társat, akire felnézhet, és akit addig hiába keresett. Elbűvölte a férfi nyíltsága, szilajsága, lángolása és az, hogy odafigyelt rá. Mivel az eszményképét látta megtestesülni a férfiban, kellett neki mindenáron, ezért ha Károly esetleg a találkozásuk idején foglalt volt, Claudia nem esett kétségbe, hanem elcsábította. Ez nem lehetett nehéz, mert a férfi horoszkópja szerint Claudia az ideálja, hiszen olyan nők keltik fel és tartják ébren az érdeklődését, akik feltűnőek, mutatósak, lelkesek és nem törődnek a tabukkal. Károly olyan ember, aki szereti az egész világgal tudatni, ha valami nagy dolog történik az életében, ez lehet akár a Claudiával való kapcsolata, akár egy filmszerep.

A horoszkópok szerint Claudia hozta meg Károly szerencséjét, ugyanis karrierjének kereke a nővel való találkozás után lendült igazán felfelé. A két ember között a szenvedély életre szóló, ám a későbbiekben a férfi olyan helyzetbe hozhatja a nőt, amely nemcsak kellemetlen, hanem elfogadhatatlan lesz a számára. Fennáll a félreértés, a csalás és a csalódás lehetősége, ezért ügyelniük kell arra, hogy mindig, mindent nyíltan megbeszéljenek.

Ne legyenek olyan helyzetek, amikor az egyik nem tudja a másikról, hogy éppen hol és kivel van, mit csinál, mert így kerülhetik el, hogy ez a magas hőfokon izzó szenvedély a legmélyebb gyűlöletbe forduljon. A két horoszkóp külön-külön való, illetve együttes vizsgálata is azt mutatja, hogy a párnak nem ajánlott a törvényes házasság. De ha az együttélést választják, sokáig boldog társai lehetnek egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top