Sztárok

Szerelem a szívszervízben – II. rész

– Nem, egyáltalán nem. Én is tudok egy társaság középpontja lenni, nem csak Buci. Sőt, egy olyan társaság középpontjába is kerülök olykor-olykor, ahová a kedvesem jól ismert barátai járnak. Ilyenkor, a sztárok között sem érzem azt, hogy elnyomnának, pedig nyilván nem vagyok olyan népszerű, mint amilyenek ők. De az alapfelfogásom az, hogy mindenki csak ember, olyan, mint a másik, biológiailag semmi lényeges különbség sem látható, ugyanazt a levegőt szívják, ugyanúgy megizzadnak mondjuk, vagy ugyanúgy élnek házaséletet a sztárok is, mint a hétköznapi emberek.

– Ha már a házaséletet szóba hozta….

– Azt hiszem, megkedveltek a kedvesem gyerekei. Imádom Andris kislányait!

– És a feleségét?

– Találkoztunk már, nem is egyszer, pár szót váltottunk, és nincs bajunk egymással. Nem haragszunk, tényleg nincsenek ellenérzések. Se nekem, és azt hiszem, neki sincsenek.

– Valóban minden ilyen zökkenőmentesen ment?

– Nem tudom, miért hiszik az emberek azt, hogy miattam váltak el az útjaik, én szakítottam szét a családot. Talán mert ez lenne a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb indok? Csakhogy ez nem igaz. És mivel nem miattam történt, hanem egyébként is vége lett volna, ezért nincs bajunk egymással, nincs miért haragudnunk. Ez ilyen egyszerű. Ezért tudunk beszélgetni, ha összefutunk a gyerekek miatt.

– Mi a véleménye Bochkor Gábor és Anikó kapcsolatáról? Hasonlóan találkoztak össze. Szintén egy valóságshow alakította az érzelmeiket. Ott is a férfi volt a nagyon ismert, a nő pedig ismerkedett az ismertséggel.

– Örülök, ha jól érzik magukat. Tényleg… És azt kívánom nekik, hogy szerezzenek egymásnak sok szép percet, és egészítsék ki egymást. Ha egymásnak vannak teremtve, tartson örökké a szerelmük. Úgyis csak ekkor lehetnek boldogok.

– Biztos nem csapdahelyzet az ismertség, a sztárság?

– Nem szabad az embernek elragadtatnia magát, és akkor nem lesz az, nekem ez a véleményem.

– Az első napoktól kezdve együtt élnek Andrással.

– Ahogy vége lett a tévéműsornak, összeköltöztünk. Talán két nappal azután? Igen.

– A randi időszak izgalma kicsit sem hiányzott?

– Lakva ismerni meg a másikat, tartja a mondás, és én ezt el is hiszem. Ráadásul Buci annyira elfoglalt ember, hogy nem volt ideje randevúzgatni, így a megismerkedésünktől együtt voltunk. Már, amikor… Merthogy ugye Buci nagyon elfoglalt. Emiatt az elején voltak is problémáink, hogy akkor most ki alkalmazkodik a másik időbeosztásához, én, vagy ő?!

– Bochkornak és Anikónak is ilyen jellegű problémái adódtak a kapcsolatuk elején. Egyszer szakítottak is emiatt.

– Hallottam… Mi ebben a helyzetben leültünk Andrissal, megbeszéltük, hogy mindkettőnknek kell igazodnia. Amikor ez a dolog megoldódott, akkor már csak a rendetlenségét kellett az én rendszeretetemmel összekoordinálni.

– Könnyen ment a csiszolódás?

– Én egy igen karakán természet vagyok, rögtön az elején megmondtam, mi a baj, úgyhogy neki kellett alkalmazkodnia. És alkalmazkodott, egyre rendesebb.

– Mi lesz, ha András hazajön a vadászatból?

– Akkor szépen összepakolunk és elutazunk. Négyen megyünk, együtt a két kislányával. Csak hát…

– Mi a baj?

– Buci Egyiptomba akar menni, de ott olyan meleg van, hogy félek, egy lány azt nem fogja kibírni. Próbálom tehát rávezetni, hogy a piramisok helyett inkább menjünk el egy szép tengerpartra. Még nem dôlt el, mi is lesz, hová indulunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top