Sztárok

Boldogságban úszni

Valamikor a falvakban a szerelmes lány úgy harcolt a férfiért, hogy eltûnt elõle, elbújt, hogy kiéheztesse. Közben viszont állandóan rá gondolt, és a végén egymáséi lettek. Éppen úgy, mint Epres Panni és Benedek Tibor.






Fotó: Wellness Magazin

Epres Panni, a világhírű magyar modell olvasta Márai Sándor: Az igazi című regényét, melyben az író a nagyanyáink által jól ismert férfi-kiéheztető stratégiáról ír. Valamikor a falvakban a szerelmes lány úgy harcolt a férfiért, hogy eltűnt előle, elbújt, hogy kiéheztesse. Közben viszont a gondolatából nem tűnt el, állandóan rá gondolt, és a végén egymáséi lettek. Éppen úgy, mint ő, és Benedek Tibor többszörös olimpiai bajnok vízilabdázónk.

Panni tizenhat éves volt, amikor találkozott Tiborral. Már akkor, az első találkozás alkalmával érezték, nem mehetnek el csak úgy egymás mellett, de…
– …azt hiszem, úgy tíz évnek kellett eltelnie, hogy egymásra találjunk – mondja Benedek Tibor.

– Ha ebből nem lett első látásra szerelem, akkor pontosan mit jelent az, hogy már első látásra nem voltak közömbösek egymásnak? Úgy tudom, Ön akkoriban komolyan udvarolt valaki másnak.

– Ez így volt, de az első látásra szerelem és az első látásra megtetszett között van némi különbség. De hogy nem is olyan nagyon nagy, azt abból gondolom, hogy pontosan emlékszem az első találkozásunkra, illetve arra, hogy Panni milyen gyönyörű volt, és kedves. Csakhogy alig múlt tizenhat éves, túl fiatal volt még. Én akkor már huszonegy éves voltam. Közben neki is volt valakije, én pedig hamarosan megnősültem. Úgyhogy azt hittük, itt, az elején vége is.

– Ami nem kezdődött el, az nem is folytatódhat. Csakhogy közben telt az idő, Ön a sikerei csúcsán, akkor, amikor beválasztják minden idők legjobb magyar vízipólósai közé, válik…

– Amikor váltam, nem váltam azonnal nyitottá. Elegem volt mindenfajta párkapcsolatból, nem kívántam új szerelmet, a sportnak éltem, és a kislányomnak.

– Mi változott?

– Véletlenül újra találkoztunk Pannival.

– Ha akkor nem találkoznak, ki lenne most magával? Mi lenne magával?

– Szerintem még mindig egyedül élnék, és ezt nagyon komolyan gondolom. Az újrakezdéshez ugyanis igazi partner kell. Pannival úgy éreztem, érdemes újrakezdeni az életet.

– Tiszta lappal?
 
– Az elkövetett hibákból tanulva. Félelem nélkül. Ismerve azokat a csapdahelyzeteket, melyek tökretehetnek, megsemmisíthetnek egy hatalmas szerelmet is.

– Azt mondják, csak egy nehezebb van annál, hogy egy férfi házasodjon. Az, hogy másodszor is házasodjon.

– Igazán, mondom, nincs ebben semmi nehéz. Az egész olyan természetes…

– Úgy tudom, nincsenek még összeházasodva.

– Ahhoz előbb el kell válnom. De hogy mikor lesz egy szerelemből házasság, és mikor születik abból gyermek, az csak két emberre tartozik igazán.

– De miért nem vált még el?

– Olasz nő a feleségem, s az olasz törvények szerint, ha valaki beadja a válókeresetet, a házastársaknak előbb éveket kell várniuk, valóban biztos-e az elhatározásuk, nem gondolják-e meg magukat. Csak e türelmi (türelmetlenségi?) idő után mondják ki a válást és lehetnek megint szabadok.

– Úgy tudom, Panni a nagy család híve.

– Négy gyermeket szeretne, és számomra az is vonzó benne, hogy …

Boldogságban úszni – II. rész >>


Fotó: Wellness Magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top