Sztárok

Az a jó, ami most van

Epres Panni lelke soha nem volt még olyan harmonikus, mint mostanában. Tudja ezt õ is, és látják az õt körülvevõ emberek is. A harmónia Benedek Tiborral érkezett Panni életébe, aki ugyanúgy látja önmagukat, mint hosszú évekkel ezelõtt.







Epres Panni – Katt ide!
– Olyan vagy, mint egy igazi Panni?

– Miért, szerinted milyen egy igazi Panni?

– A Panni névnek dallama van. Bájos, kedves, csintalan név. Egy Panni soha nem lesz felnőtt.

– Valóban derűs személyiség vagyok, és igyekszem kedves lenni mindenkivel. És tényleg nem tudok felnőni, de talán nem is akarok.

– A családod ezt mennyire tolerálja?

– Az anyukám gondoskodó, neki természetes, hogy odafigyel, mit eszem, vigyáz rám és dédelget. A nővérem másfél évvel idősebb nálam, hihetetlenül jó a kapcsolatunk és azt hiszem, a párom is szereti bennem, hogy egyszerre tudok gyermeki és nőies is lenni.

– Több figyelmet kapsz, amióta Benedek Tibor a kedvesed?

– Egyértelműen, és úgy gondolom, amikor egyedül hívnak valahova, abban ott van valahol, hogy érdeklődnek Tiborral kapcsolatban is. Most például szinkronizáltam egy filmben; korábban nem gondoltam volna, hogy megtalálnak egy ilyen feladattal.

– Mit szinkronizáltál?

– Az Amerikai taxi című filmben egy modellnek adtam a hangom, aki mellesleg bankrabló is.

– Te is könnyen bevállalsz rázós helyzeteket?

– Nem, nagyon óvatos vagyok. Nem hívom ki magam ellen a sorsot.

– De egy modell könnyen kerülhet szorult helyzetbe, különösen külföldön.

– Éppen ezért több oldalról bebiztosítom magam minden út előtt. Van biztosításom, mindig felírok egy telefonszámot, ahol segítenek, ha baj van, és megtudakolom, hogyan válthatom át más időpontra a repülőjegyem, hogy ha gondom támad, indulhassak haza.

– Volt már rossz tapasztalatod?

– Szerencsére nem.

– Amióta Tiborral együtt vagy, kevesebbet dolgozol?

– Amikor másfél évig Olaszországban laktunk, csak a legszükségesebb munkákat vállaltam el, és inkább a háztartást vezettem. Az egy nagyon nyugodt, idillikus időszak volt. Most leginkább Németországban dolgozom, de szerencsére csak három-négy napot kell ott töltenem egyszerre, ha pedig itthon vagyok, igyekszünk minél több időt kettesben lenni. Például mindennap együtt ebédelünk.

– Egyszer láttalak a Receptklubban Náray Tamással, ahol nem annyira ment a tojás sárgájának és fehérjének szétválasztása. Azóta javult a szakácstudományod?

– Elvileg már akkor is szét tudtam választani! Ha nem is mindennap, de főzök, ha pedig nekem nincs időm, akkor Tibor is remekül helyt áll a konyhában.

– Hogy lehet összeegyeztetni egy modell és egy sportoló étrendjét?

– Meg fogsz lepődni, de szinte ugyanazokat és ugyanannyit eszünk, kivéve, hogy én nem szeretem az édességet. Sőt, tegnap borsólevest főztem, amiből én háromszor annyit ettem, mint Tibor. De mindketten szeretjük a hideg vacsorát is, időnként szoktam csinálni terülj-terülj asztalkámat sok-sok szalámiból, sajtból, zöldségből.

– Hosszú évek óta ismeritek egymást, mégis volt egy hosszú szünet a kapcsolatotokban. Miért?

– Amikor megismerkedtünk, Tibor húszéves volt, én még gimnazista. Az életem az iskola, az edzés és az angolórák között zajlott és talán még nem voltam érett egy komoly kapcsolatra. De abban mindenképp egyetértünk, jobb, hogy akkor nem maradtunk együtt, mert most nem lennénk egy pár.

– Sok féltékenységgel kell szembenézned, mert az egyik legismertebb vízipólós barátnője vagy?

– Nem tudom megérteni, emberek miért érzik magukat felhatalmazva arra, hogy idegenekről véleményt mondjanak. A múltkor nyilatkoztam, hogy a szinkronhoz Oroszlán Szonjától kértem segítséget, erre több se kellett, az interneten már élénken szidalmaztak mindkettőnket. Olyan véleményeket hallottam, hogy milyen szörnyű lehet Tibornak és Kásának (Kásás Tamás olimpiai bajnok vizilabdázó – a szerk.), hogy mi vagyunk a barátnőik. Most már megkímélem magam ettől, és inkább nem is olvasom el ezeket az oldalakat.







Minden kerek…
– Talán ez is az oka, hogy bizalmatlanok lettetek? Például az otthonotokba csak nagyon keveseket engedtek be a pároddal.


– Ezt nem mondanám. Inkább talán hallgatólagosan megállapodtunk, hogy a mi lakásunk a mi lakásunk, és nem szeretnénk, ha abba bárki is belátna. Miért kellene megmutatnunk, hogy milyen konyhában főzünk, és hol nézzük a tévét?

– Jól látom, hogy most kerek az életed?

– Igen, még soha nem voltam ilyen kiegyensúlyozott. Nem akarok máshol élni, nem akarok újra húsz éves lenni. Az a jó, ami most van, az a legszebb perc, amit éppen átélek.

– A te életed most egy ember körül forog, és az Benedek Tibor?

– Mondhatom, hogy ő az életem értelme, de inkább úgy fogalmazok, a kettőnk kapcsolata a legfontosabb a világon. Ezen kívül semmi nem számít!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top