Sztárok

Õrület, elsõ látásra

A legjobb dolog szerelmesnek és szõkének lenni, mondja Galambos Dorina, Pély Barna kedvese. Dorina azt is elárulja, miért fél a Megasztár második felvonásától, s hogy létezik szex elsõ látásra.







Pély Barna és kedvese Galambos Dorina
– A Megasztárban lett figyelmes Önre Pély Barna, az United frontembere, aki zsűritag volt a játékban. Nem tart az új Megasztártól? Ott elméletileg felbukkanhatna a nagy rivális, aki ha nem is a hangjával győz, de olyan színpadi összhatást kelthet szíve zsűritagjára, mint…

– Dehogyisnem félek! És nemcsak a Megasztártól tartok, hanem az elhúzódó buliktól, koncertektől, melyekről hajnalban tér haza a kedvesem. Annyi lány van, akiben egyáltalán nem kelt semmi gátlást az, amit rólunk olvas, hogy mennyire odavagyunk egymásért, hogy egymás nélkül soha. Mégis nyomulnak. De mire föl nyomulnak? Barna se idióta, hogy ezt az életében először nyilvánosság előtt is felvállalt kapcsolatát odadobná másvalakiért. Bár kicsit őrült, de nem olyan őrült, mint David Beckham volt.

– Miért éppen egy focista jutott az eszébe ellenpéldának?

– Pontosan tudom, mennyivel okosabb a kedvesem, mint egy focista.

– Mert azelőtt volt egy focistája, aki a lelkét rugdosta?

– Barna előtt három hosszabb kapcsolatom volt, ebből az egyik férfi focista volt. Mellesleg a szerelmemnek éppen ennyi komolyabb kapcsolata akadt.

– Ennek a véletlennek, gondolom, nagy jelentősége van.

– Persze. Ez most komoly. Ahogy én is komolyan beszélek huszonegy éves korom ellenére. De észrevettem, hogy én bármilyen komolyan is akarok beszélni, az valahogy nem jön le. Visszatérve, szóval hiába vagyunk együtt, Barnánál mégis bepróbálkoznak a csajok. Rengeteg lány ír neki e-mailt is, nem győzöm kitörölni azokat. Naponta nézem a kedvesem számítógépes üzeneteit, ő csak háromnaponta, úgyhogy elég csekély az esélyük.





– A féltékenysége nem zavarja a szerelmet?


– Sokan figyelmeztetnek, a barátnőim is azt mondják, hogy az egy dolog, hogy én féltékeny vagyok, de ezt nem kellene kimutatnom, mert ez a gyengeség jele. De én annyi mindent másképp csinálok, mint más. Miért tennék éppen most úgy, ahogyan a többiek? Nemcsak kimutatom a féltékenységet, de meg is mondtam Barnának, hogy bizony én féltékeny vagyok. Ahogy azt sem titkolom, hogy azonnal hozzámegyek feleségül, ahogy megérik benne az elhatározás. És ez is komoly, nagyon.

– A jelek pedig efelé mutatnak. Barna ugyanis elég hamar bemutatta Önt az édesanyjának.
 
– Alig néhány hónap után. Szerencsére minden zökkenőmentesen ment, az sem zavarta az édesanyját, hogy én nem sokkal azelőtt kijelentettem, előbb a szex, utánam a vízözön. Sőt, a fényképem már azelőtt kint volt náluk a családi falon, mielőtt Barna elvitt volna bemutatni

– Ez egy nemi úton induló párkapcsolat volt, nem titkolták: felvállalták. Máskor is tapasztalta már, hogy van szex első látásra?

– Én nem hiszek az egyéjszakás kalandokban, és sosem történt velem azelőtt hasonló, nem vagyok az ilyen kapcsolatok híve. Ahogy sosem lennék képes arra, hogy valakivel lefeküdjek érzelem nélkül. Szerintem nincs érzelemmentes szex.





– Akkor minek nevezné azt, ami először történt Barna és Ön között?


– Szerelem volt, csak nem ismertük még egymást.

– Olyan van?

– Szerintem a lányok nagy része úgy is képes eszeveszetten szerelmesnek lenni egy férfiba, hogy nem is ismeri.

– Aztán megismeri a férfit, és a csalódást is.

– Velünk nem így történt, mert gondolatban már pár lépéssel előbb jártunk. Amit ismeretlenül gondoltunk egymásról, az megismerve is igaz lett.

– Hogyan fér össze az ön naivsága a felvállalt őrültségével?

– Ezen én is sokat gondolkoztam, de nem tudom…

– A Megasztár óta hányféle is volt a hajszíne?

– Volt felül fekete alul rózsaszín, aztán alul piros fölül barna, majd alul barna fölül szőke, és most szőke. Régóta szerettem volna szőke lenni, de nem sikerült, mert közvetlenül előtte vörös voltam, ezért nem is sikerülhetett. De most jó lett, nem?
– Barnának is tetszik a szőke?

– Ő a változatosságot kedveli, szereti, hogy sok vagyok. Én pedig szeretem a “botrányos” hajszíneket, ruhákat, mint a botrányos helyzeteket. Például ezt a múltkori kiállítást is.

– Ahol egy stylist és egy fotós kiállította mások fotója mellé az Önök meztelen testét.

– De az igazi művészet volt, nem vetkőznék le egy pornómagazinnak. Az más. Ez jól sikerült.

– Az mit jelent?

– Természetesen azt, hogy botrányos lett, a bulvárlapok írtak róla.





– Mintha saját magán nevetne a hangja.


– Ez is komoly pedig, mondom, az. Tudja, ez a világ most arról szól, hogy időnként ki kell eszelni valami botrányosat, hogy felfigyeljenek rád, mi szépet csinálsz.

– Ebben is formabontó, hogy elárulja, olykor önmagáért való dolog ez, vagyis a botrány csak a botrányosságért van.

– Őszinte vagyok. Lehet, ebben az őszinteségben rejtőzik a naivitásom.

– Az is elterjedt, hogy Barna egy koncerten akarta mindenki előtt bevallani: őrülten szereti Önt. Ehhez egy legendás metaforát használt volna.

– A tervek szerint csak a színpadon derült volna ki, hogy együtt járunk, mégpedig úgy, hogy a közös duett során felgyújtottunk volna egy gitárt, miközben csókolózunk. Az egész Barna ötlete volt.

– Ebből a Morrisonos gitártörténetből miért lett csak annyi “volna”?

– Mert előtte megírtak bennünket a bulvárlapok. De majd kitalálunk valami mást.

– Mondja, ha így utólag választhatna, mit kérne? A Megasztár győzelmet, vagy Barnát? A kettőt együtt nem lehetne.

– Barnát! A többit úgyis elérem, csak őt megtartsam! Olyan fából faragtak ugyanis, hogy a célba hajtom magamat. A szakmai szabadság amúgyis lételemem, és felteszem a kérdést, a győztes beleszólhatott-e hogy az első lemezén mi szerepeljen? Szerintem nem. Én meg azt úgysem bírnám ki.

– Ez a kapcsolat kinek kedvezett inkább?

– Mindkettőnknek. Együtt jobban szeretnek bennünket az emberek. Szeretik a szerelmünket, hogy ennyire szeretjük egymást. Ennek ellenére nem akarok egy zenekarban énekelni a kedvesemmel, bár kétségtelenül a kapcsolatunk szakmailag is mindkettőnknek kedvezett és kedvez. Csakhogy nem vágyom arra, hogy azt mondják rám, hogy ez itt a Pély Barna csaja.

– És a Pély Barna felesége?

– A felesége? Az más. Az egészen jól hangzana.


Fotó: Best

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top