Sztárok

Amióta megismertem Miklóst, tisztábban látom a jövõt!

Néhány hónappal ezelõtt a csinos idõjós, Gaál Noémi még az egyedülálló nõk életét élte, napjait a munka, a tanulás és kutyája, Pöttöm töltötte ki. Nemrég azonban nagyot változott Noémi világa.





Ekkor ismerte meg párját, Miklóst, és azóta Kaposvár és Budapest között ingázik szerelme kedvéért.

– Meglepve hallom, hogy éppen Kaposvárról tartasz hazafelé. Rokonokat látogattál?

– Nem, a párom kaposvári, és nála voltunk lent. Mindketten elég szoros időbeosztás szerint élünk, de minden alkalmat megragadunk, hogy együtt lehessünk. Ezért most is leutaztam vele Kaposvárra.

– Egészen más a hangod, mint néhány hónappal ezelőtt.

– Azt hiszem, én mindig optimista voltam, de az bizonyos, hogy három hónappal ezelőtt teljesen megváltozott az életem, és valószínűleg ezt hallod a hangomon is. De én mindig is tudtam, hogy megtalálom azt az embert, aki érti a szavaimat.

– És Miklós érti?

– Igen, ő érti.

– Hogyan ismerkedtetek meg?

– Hónapokkal ezelőtt a reggeli műsorban zenélt az akkor még létező zenekarával, és összefutottunk a folyosón. Csak összenéztünk, nem történt semmi, de később, amikor már ő is független lett, elküldte nekem a lemezüket egy csokor virág kíséretében a tévébe, és akkor már nekem is beugrott, hogy korábban találkoztunk.

– Hogyan fogadtad a közeledését?

– Nem ismertem őt, tehát először óvatos voltam, de úgy gondoltam, egy kávéra szívesen leülnék vele, hogy megtudjam, milyen ember.

– Kutyádnál, Pöttömnél „átment a vizsgán”?

– Pöttöm is imádja Miklóst, ami nagy szó, mert ő egy elég öntörvényű eb. Szerencsére, a párom szereti az állatokat és a kutyámmal is hamar megbarátkozott.







Névjegy
Név: Gaál Noémi
Született: 1970. október 10.
Csillagjegye: Mérleg
Párja: Miklós (zenész, a kaposvári rádió és televízió műsorvezetője)
Testvére: Tímea (Noémi keresztlányának édesanyja)
Lakhelye: Gödöllő
Hobbi: mozi, utazás
Pályája: Egy szépségverseny után a Kérdezz! Felelek című műsor háziasszonyi teendőire kérték fel, majd a TV2 időjósa lett.
Érdekesség: amellett, hogy képernyőn van és főiskolára jár, vállalkozó is. Egy ajándéküzlete és egy videótékája van.
– Az életed korábban szinte csak a munkáról szólt. Hogyan változtak meg a napjaid, amióta Miklós megjelent a színen?

– Például abban, hogy munka után Miklós vár, vagy a kocsiban ül, amíg beszaladok a Meteorológiai Intézetbe. Az ajándékbolt és a videótéka remekül üzemel, és a főiskolán is sikeresen túl vagyok az első vizsgaidőszakon. Igaz, éppen a vizsgák közepén toppant be a párom az életembe, így nem volt könnyű a tanulásra koncentrálni.

– Túl vagytok már a bemutatáson?

– Igen, én is ismerem Miklós szüleit, és ő is az én családomat. Sőt, karácsonykor már együtt mentünk a rokonlátogatásokra. A szüleink azonban még nem ismerik egymást. Éppen tegnap láttuk a Vejedre ütök című filmet; jót nevettünk rajta, de reméljük, nálunk nem lesz ilyen kalamajka.

– Hogyan viseli a párod, hogy bárhová mentek, felismernek téged?

– Jól. Ő megérti ezt a világot, hiszen, amikor a zenekara működött, tőle is kértek autogramot a rajongók. Tudja nagyon jól, hogy ezzel jár együtt, ha az ember tévében szerepel, és szerencsére neki nem kell mindezt elmagyarázni úgy, mint annak, akinek civil foglalkozása van.

– Megjelent már rólatok közös kép?

– Nem, de én nem zárkózom el a sajtó érdeklődésétől. Természetesen mértékkel, de minden probléma nélkül mesélek a kapcsolatomról. Nem megyek át sztorizgatásba, ám ha amúgy is látják és hallják, hogy boldog vagyok, miért beszélnék egy fantomemberről?

– Korábban azt mondtad, Miklóssal már tisztán látod a jövőt. Miről szól ez a jövőkép?

– Természetesen arról, amiről bármelyik, velem egyidős nőnek. Családról és gyerekekről. És ez a jövőkép most már teljesen tiszta előttem.

– Miklós ott ül melletted, és hallja, mi vár rá.

– Igen, és élénken helyesel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top