Sztárok

„Ennél többet nem is kívánhatok”

Sokan kritizálják, õ azonban büszke mindenre, amit csinál. És úgy tûnik, az élet õt igazolja, hiszen magánélete és karrierje egyaránt a lehetõ legjobb úton halad.




Hamarosan saját otthonba költözik párjával, és még nyáron teljesül régi nagy vágya – egy nagyjátékfilmben fog szerepelni.

– Hallottam, hogy egy hét múlva utazol el nyaralni. Addig mit csinálsz még itthon?

– Még tart a Barátok közt forgatása, utána 4 hét szabadságra mehetünk, ami most soknak hangzik, de éves szinten azért elég kevés. És közben Gödöllőn elindult a nyári színház, ott túlvagyunk az első héten, ami nekünk az egyik legmegterhelőbb időszak. Ráadásul most olvastam, hogy kilencvenvalahány éve nem esett ennyi eső júliusban, mint most, és ezzel megküzdeni nyári színházi vezetőként nem semmi. És ehhez képest csak egy esőnapunk volt, ami elég jó arány ilyen körülmények között.

– Sok idődet veszi el, hogy igazgató vagy Gödöllőn?

– Én nagyon sokat dolgozom, de szerencsére mindenhol nagyon jó a kapcsolatom a főnökségemmel, és ők sokat segítenek abban, hogy ezt a rengeteg dolgot, amit csinálok, össze tudjam egyeztetni. Kalamár Tamásnak, a Barátok közt producerének köszönhetem, hogy a sorozat mellett egészen más karriereket is felépíthetek. 







Névjegy:
Név: Németh Kristóf
Születési idő: 1975.11.05.
Karrier: Általános iskolában ismerkedett meg a színházzal, 13 évesen Szántó Erika kiválasztotta a Gaudiopolis című filmjének egyik főszerepére, majd ezt követően szerepelt Dömölky János Különbözöm, tehát vagyok című tévéfilmjében. Földessy Margit színiiskolájában szerezte meg a szakma alapjait. Azóta a Barátok közt sorozatban szerzett országos hírnevet, a Gödöllői Művelődési Központ igazgatója és két éve ő Magyarország sörnagykövete.
Hobbi: sportlövészet, fegyverek, body building, horgászat, vízisí, jetski, kirándulás
Kedvenc háziállat: Török, a cica és Loru, a madárka
Kedvenc együttes, énekes: Queen, Temptations, LGT, Hungária
Kedvenc szín: fekete, bordó (bársonyszín)
Kedvenc film: Casablanca
Kedvenc étel: Édesanyám vegetáriánus különlegességei
– A sörnagykövetség ezek szerint csak hobbi?


– Nem, az is kemény munka, jövő héten például szórakozóhelyekre megyünk le, a „Bulizz tisztán” nevű programmal. Ennek az lesz a lényege, hogy aki bevállalja, hogy aznap este nem iszik alkoholos italt, azt hazamenetelkor megszondáztatjuk, és ha meg tudta állni, akkor kap rengeteg italt ajándékba. Akinek nem sikerült, azt hazavisszük. A sörnagykövetség egy olyan fajta szerepvállalás, amivel a sörözés kultúráját népszerűsítem. 

– Nyaralni marad időd?

– Most úgy néz ki, hogy Mallorcára megyünk, mivel én még nem voltam soha Spanyolországban. Zsófi, a párom nemrég volt, és most szeretnénk együtt is elmenni. Egy olyan nyaralást szeretnék, ahol együtt lógatjuk a lábunkat a tengerparton, és a mobiltelefonunkat egy percre sem kapcsoljuk be. A szervezéssel kapcsolatban volt is egy kis „konfliktusunk”: számomra egyértelmű volt, hogy két hétre megyünk, ő viszont most, hogy már leszerveztem az egész utat, bökte ki: nem biztos, hogy el tud jönni ilyen hosszú szabadságra. Iszonyúan megsértődtem, és kijelentettem, hogy én márpedig elmegyek Mallorcára. Most itt tartunk, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a fejlemény. 

– Hát, jól feladtad a leckét! A párod hogy bírja amúgy a tempódat?

– Szokták kérdezni, hogy hogy bírjuk ezt az iramot egymás mellett. Furcsa, hogy fel tudják dolgok borítani az ember életét – mármint pozitív értelemben. Egyrészt mindig rohanás van, de két ember, aki szereti egymást, mindig megtalálja, ellopkodja azokat a pillanatokat, amikor együtt tud lenni. Másrészt mindketten úgy fogjuk fel életünknek ezt a szakaszát, hogy ha most fut a szekér, akkor tolni kell. Vannak céljaink, amiket el szeretnénk érni, és ehhez keményen dolgozni kell. Aki ma Magyarországon becsületes munkából szeretne élni, annak rengeteget kelll dolgoznia. És ez nem csak az én szakmámban igaz, hanem mindenkire. 

– Zsófi mivel foglalkozik?

– Na, akkor kezdem a legelejéről. A mi ismeretségünk egészen gyerekkori -ugyanabba a kreativitásfejlesztő, színjátszóstúdióba jártunk, és a megismerkedésünk történetében egy helyes pont például, hogy az első színpadi csókunk egymáshoz fűződik: mi egymást csókoltuk meg először színpadon. Aztán jött a gyermekszerelem, nézegettük egymást, és amikor egyetemista voltam, a Színművészetire jártam, úgymond jártunk együtt néhány hónapig. Kénytelen vagyok vállalni, mert őszinte ember vagyok, de hát az történt, hogy én hűtlen lettem, és ezért szakítottunk. Aztán évekkel később iszonyatosan kellett teperni és udvarolni ahhoz, hogy újra összejöjjünk.






– És ez mikor volt?

– Több mint 4 éve. Azóta együtt vagyunk, együtt is élünk nagyon nagy boldogságban. Szóval visszatérve Zsófira, voltak benne színészambíciók is, felvételizett a főiskolára, de oda sajnos nem vették fel. Nála így a művészi vonal abban nyilvánul meg, hogy jazzéneklést tanul egy zeneiskolában. Tulajdonképpen egy fontos válaszút előtt áll – ezt vagy a családi vállakozást szeretné-e majd csinálni.

– A családi vállalkozás mit jelent?

– Zsófi apukájának van egy nagyon jól menő cége, amelyik vitorláshajókhoz alkatrészeket, felszereléseket, még hajókat is árul. A párom nagy vitorlázóbajnok is, magyar bajnok is volt többször, ő ebben nagyon profi. Ő vitt bele ebbe az egész őrületbe, én is nagyon megszerettem.

– Ez azért két elég különböző irány. Arra gondolok, hogy ha az egyikre felteszi az életét, akkor nem nagyon marad majd ideje a másikra.

– Igen, mindkettő 100%-os embert kíván. 

– És szerinted melyik mellett fog kikötni?

– Bízom benne, hogy ő lesz gyermekeim anyja, és ezenkívül engem csak az érdekel, hogy boldog legyen. Mondom neki sokszor, hogy simán elképzelhető, hogy egy fenékkel több lovat is meglehet ülni. Itt vagyok erre példának én. És a másik meg az, hogy nem kell most eldönteni, lehet váltani később is.





– Akkor hamarosan összeházasodtok?

– Ezt sokan kérdezik, de egyelőre nem, majd annak is eljön az ideje. Vannak előtte praktikus dolgok, mint például, hogy még albérlők vagyunk. Igaz, hogy egyre jobb helyeken, de szeretnénk a sajátunkban lakni. Utána majd elgondolkozunk a folytatáson. 

– Szóval első a lakás?

– Igen, ez most a legnagyobb tervem. Olyannyira, hogy jelenleg úgy néz ki, egy héten belül meg kell hoznunk egy döntést, hogy melyik lakást vesszük meg. Több verzió van, és még nem tudjuk, melyiket választjuk majd. De nem hiszed el, mivel jár egy lakásvásárlás, hónapok óta ezzel foglalkozunk. Ráadásul milliónyi szempont van, nekem például nagyon fontos, hogy a szüleim közelében legyen. Aztán majd jön a felújítás, ami egy külön kaland lesz.

– Akkor most egy jó darabig ezzel leszel elfoglalva…

– Hát, nem ilyen egyszerű, mert még a nyár végén elkezdek forgatni egy nagyjátékfilmet. Nekem ez azért nagy dolog, mert amikor elgondolkodtam, hogy mi hiányzik még az életemből, akkor arra jutottam, hogy a filmezés.

– Mesélj a filmről!

– Fonyó Gergő új filmjében lesz egy szerepem. Ő kiváló rendező, és egy nagyon helyes vígjáték lesz, ami a Balaton-parton játszódik. Egy történelemtanárt fogok játszani – azt hiszem, ezzel átléptem a fiatal csávó szerepéből a fiatal tanáréba. 

– És hogy fogod ezt a sorozattal összeegyeztetni?

– Nagyon nagy szerencsém van, mert a forgatás a Barátok közt szünetében indul, és megint hangsúlyozom, hogy a főnökeim nagyon rendesek voltak -segítettek, hogy össze tudjam egyeztetni a kettőt. De ez nem minden. Utána egyből rohanok be a színházamba, a Tivoliba, ott pedig egy izraeli rendező jön vendégrendezni. Még nem kaptam meg a szövegkönyvet, csak annyit tudok, hogy Eperjes Károly partnere leszek, és ennél többet most nem is tudok kívánni. Legfeljebb annyit, hogy egészség legyen.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top