Sztárok

S.O.S. szerelem!

Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nõt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? A romantikus komédiák örök kérdéseire keresi a választ Sas Tamás (Presszó) vadonatúj filmje.

Péter (Csányi Sándor – Csak szex és más semmi) egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os – egészen addig, amíg Tomi (Fenyő Iván – Szabadság, szerelem), egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.

Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika – Egy bolond százat csinál), egy bájos óvónőbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani őt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel a odacsalja Veronikát.

Az óvónő egy kalandokban és bonyodalmakban gazdag hétvégét tölt Tomival és „családjával”, és minden a terv szerint alakul – mígnem Péter, a kalamajka szervezője is beleszeret Veronikába… A fergeteges romantikus vígjátékban Kovács Patrícia, Hernádi Judit, Szacsvay László, Benedek Miklós, Tordy Géza, Hevér Gábor és Kaszás Géza is fontos szerephez jut. Valentin napon pedig kiderül, vajon Csányi vagy Fenyő nyeri el az imádott lány kezét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top