Sztárok

Nem csak szépfiú

Na, ki a legszexisebb kertész a sorozatok világában? Ugye, mindenkinek John ugrik be a Született feleségekbõl? De vigyázat, ennek a srácnak nem csak a teste tökéletes!





Van sütnivalója

A kis Jesse az amerikai Connecticutban látta meg a napvilágot. Az idén decemberben a huszonnyolcadik életévét betöltő szépfiú ereiben olasz, francia és portugál vér csörgedezik. Ráadásul nemcsak egzotikus szépséget, de észt is örökölt őseitől, mert a New York-i művészeti főiskolán diplomázott, és hobbijai közé tartozik a szobrászat és a golf. „Mindig imádtam szerepelni, de legszívesebben a kamera másik oldalán álltam volna mint rendező. A főiskolán először rendezést tanultam, aztán részt vettem néhány kurzuson, amelyek végleg a színészet felé fordították az érdeklődésemet. Jelentkeztem a Passions című szappanopera szereplőválogatására, és meglepetésemre bekerültem a stábba. Attól kezdve változott meg tel­jesen az életem

Az első sorozat után Jesse játszott a Smallville című szappanoperában is, majd elnyerte álmai szerepét a Született feleségekben. Ekkor lett igazi világsztár. Ám jól tudja, ezen a pályán erősnek kell lennie ahhoz, hogy fel tudja dolgozni a hirtelen jött sikert, és elfogadni a tényt, hogy mostantól kezdve az em­berek folyamatosan figyelemmel kísérik.


Nem zavarja a szépfiúimázs

Egyáltalán nem okoz neki gondot, hogy a lapok a színészi képességei helyett sokkal inkább foglalkoznak remek testi adott­ságaival és szerelmi kalandjaival. Persze később majd ő is szeretne komolyabb karaktereket eljátszani, és magasabb szintű alakításokat nyújtani, de egyelőre megelégszik a szépfiúimázzsal is.

Mindent meg is tesz azért, hogy jól nézzen ki. Heti ötször jár konditerembe, szeret túrázni, kosárlabdázni, és odafigyel arra, mit eszik. Egyszóval a fiatal színésznek van annyi esze, hogy tudja, idővel jól jöhet majd a szépsége, ha komolyabb karrierre vágyik. „Néha kényelmetlen ez a megbélyegzés. De mindez része annak, amit csinálok. Igazából rendben vagyok magammal, és egyáltalán nem zavar, hogy az emberek, főleg a hölgyek csak egy szerelmes kertészfiúnak tartanak






Három a párom


A sorozatban tizenhét éves, félénk kertészfiút alakító Jesse a való életben igazi szívtipró. Fiatalabb korában előfordult vele még az is, hogy párhuzamosan három lányt bolondított. „Három barátnőt tartani egyszerre még nem számít olyan nehezen kezelhető helyzetnek. De azt sem állítom, hogy ez volt életem legstresszmen­tesebb időszaka. Valójában soha nem hazudtam egyik lánynak sem, sőt. Már az elején kifejtettem nekik, hogy rajtuk kívül esetleg mással is randizgatok, persze egyikük sem gondolta, hogy valóban meg is teszem, pedig mindez megszokott dolog Hollywoodban. Természetesen hosszú ideig nem voltam képes ilyen káoszban élni, és pár hónap után végül eldöntöttem, hogy a három lány közül melyik tetszik a legjobban. Vele majdnem három évig tartott a szerelem, és szerencsére a másik kettő sosem akart bosszút állni

Amióta a fiatal színész a középpontba került, a bulvárlapok még többet tárgyalják a magánéletét, és kikiáltották Amerika ügyeletes szexszimbólumának. A kezdeti időkben még Eva Longoriával is összeboro­nálták, de a hír végül kacsának bizonyult. A jól értesültek azt viszont bizton tudni vélik, hogy például az Amerikai pitében játszó Tara Reid tavaly azért esett mély depresszióba, mert Jesse pár hónap együttjárás után elég csúnyán szakított vele.


Túl az első filmszerepen

Nemrég lehetőséget kapott arra, hogy nagyjátékfilmben is bizonyítsa tehetségét. Ha nem is színészi képességeivel remekelt elsősorban, az azért kiderült, hogy külsejével a mozivásznon is hódít. A Dögölj meg, John Tucker című filmben – a magyar mozik októberben mutatják be – élete első főszerepében láthatjuk.






Olyan hírességekkel játszik együtt, mint az énekesnő Ashanti vagy Brittany Snow. A filmben az iskola Don Juanját alakítja, aki ellen összetört szívű lányok szövetkeznek, hogy végleg bosszút álljanak rajta. Jesse nagyon élvezte a forgatást, és a lányokkal is összehaverkodott. Állítólag még azt is hagyta nekik,
hogy különféle viccekkel végig őt ugrassák.


Rockzene és szerelem

Egyszer azt nyilatkozta: azokat a lányokat szereti, akik imádják a zenét.
Jesse ugyanis rajong a rockzenéért, kedvenc együttese pedig a Rolling Stones. Még gitározni és énekelni is megtanult. Így két legyet ütött egy csapásra, amikor megismerkedett a brit popcsapat, a Girls Aloud énekesnőjével, Nadine Coyle-lal. Az ír származású lány azonnal rabul ejtette a szívét. Ráadásul szerelmének köszönheti azt is, hogy idén augusztusban teljesült régi vágya, és zenészként is bemutatkozhatott. A lánycsapat ugyanis meghívta Jesse-t, hogy énekeljen el egy duettet barátnőjével. Így Metcalfe egy szám erejéig színpadra léphetett Anglia egyik legnagyobb rockbuliján, a V Festivalon olyan neves zenekarok mellett, mint a Radiohead vagy a Faithless. Rajongóinak száma azóta a szigetországban is jócskán megugrott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top