Sztárok

Szabó Eszter és Kontor Tamás – Babára várva

Hónapokon át titkolták szerelmüket az ország és a Megasztáros lakótársaik elõtt. A mûsor végeztével azonban nem csak egymást vállalták fel, de szerelmük gyümölcsét, váratlanul érkezõ gyermeküket is.




Eszter elhagyhatatlan kalapjában, extravagáns szerelésében ül a kanapén, és egy párnát szorongat. Semmi nem változott rajta, csak a pocakja nőtt meg egy kicsit.

Remélem, jó fej anyuka leszek


– Ilyennek képzelted a terhességet?

– Abszolút. Nődögél a hasam, nincs semmi bajom. Éjszaka rugdos.

– Egy pillanatra sem rázott meg, amikor megtudtad, hogy terhes vagy? Végül is akkor még csak fél éve voltatok együtt Tamással.

– Dehogy. Egyrészt Tomi már előbb megérezte – honnan jutott eszébe, nem tudom -, hogy terhes lehetek. Én nem akartam elhinni. Amikor azonban egyértelműen kiderült, nem vacilláltunk. Ez a kapcsolat az első pillanattól komolynak indult, hogy egyértelmű volt: vállaljuk. Nem tudom, mitől működünk ilyen jól, de kérdések nélkül is tudjuk, hogy összetartozunk, és hogy erre az érzésre családot is alapíthatunk. Evidens volt a szerelmünk és a baba vállalása is.

– Sose fordult meg a fejedben, hogy a karriered szempontjából nem a legjobb időben jön?

– Csak amikor mások mondták. Miközben az én szakmám ráadásul olyan, hogy tökéletesen össze tudom egyeztetni a babával, hiszen nem jelent mindennapos elfoglaltságot. Hétvégén egy- két órányi fellépésem van. Ezt azért össze lehet egyeztetni az anyasággal.







Névjegy:
Név: Szabó Eszter
Kora: 24 éves
Honnan ismerjük: A Megasztárban tűnt fel, de már előtte is énekelt a Magna Cum Laude zenekarban.
Családi állapota: december elején édesanya lesz.
– Hogyan készülsz az anyaságra?


– Olyan értelemben nem vagyok tipikus, hogy nem állok a tűzhely mellett. Viszont készülök az érkezésére. Beszereztem egy cédét, amit a babával hallgathatok, és persze könyveket is. És szereztünk Tomival egy dalt a babának, aminek Apa (Tomi- a szerk.) írta a dallamát én pedig a szövegét.

– Milyen anyának képzeled el magad?

– Remélem, jó fej leszek és merem szabadon engedni majd a gyerekemet. Az én édesanyám mindenhova engedett és épp ennek köszönhetően megbízható lettem.







Eszti lesz a világ legjobb anyukája


Tamás már nem először vár kisbabát, hiszen ő már édesapja a három éves Rebekának, akit láthatóan rajongva szeret. Így egy kicsit nyugodtabban, tapasztaltabban készül a gyermekvállalásra, miközben mindkettejük lemezén dolgozik egy időben.


– Másként várod ezt a picit, mint anno a lányodat?

– Ugyanúgy várom, csak már bizonyos dolgokban tapasztaltabb vagyok. Emiatt Eszternek is talán jobban tudok majd segíteni a baba mellett, vagy akár már most a terhesség idején is.

– Más apuka leszel valamiben, mint amilyen Rebekával voltál?

– Nem hiszem. Csak most már tudom, hogy nem kell tudatos gyereknevelésre készülni, úgyis ösztönből cselekszik a szülő.

– Rebekát hogyan tudjátok beilleszteni az új családba?

– Ezzel nincs probléma, mert ő olyan figura, hogy azonnal beilleszti magát. Eszti természetesként kezeli ezt a helyzetet és nem rendez versenyt, hogy én majd melyik gyermekemet szeretem jobban. Ugyanis számára is a gyerek a fontos, nem pedig más önző szempontok.

– Mitől volt ennyire egyértelmű, hogy megtartjátok a babát? Te már elváltál, biztosan vannak rossz tapasztalataid is.

– Esetünkben nem is volt más alternatíva. Vannak magától értetődő dolgok, amilyen a kapcsolatunk és a gyermekvállalásunk is: sorsszerű volt mindkettő. Vitáktól mentesen, nagyon jól működik a kapcsolatunk. Összhang van köztünk, összmunka, harmónia és boldogság. A baba meg ha jönni akar, akkor jön. Ennyire egyszerű.







Névjegy:
Név: Kontor Tamás
Kora: 28 éves
Honnan ismerjük: A Roy és Ádám zenekar gitárosa volt, majd a Megasztárban szóló énekesként is bemutatkozott.
Családi állapota: elvált, a 3 éves Rebeka édesapja. December elején kétszeres apuka lesz.
– Szerinted Eszter milyen anya lesz?


– Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű. Olyan dalszöveget írt a babának, amiből számomra tökéletesen kiderült, hogy mennyire alkalmas erre a szerepre. Akinek ilyen gondolatai vannak a gyermekével kapcsolatban, abból a világ legjobb anyukája lesz. Nem szereti, ha erről beszélek, pedig így van.

– Apás szülésre készültök?

– Igen, mindenképpen. Ez ugyanis a babával és az anyukával is szorosabbá teszi az apuka viszonyát.

– Miben változik most meg az életetek?

– Abban, hogy mostantól mindent a baba határoz meg. És persze még erősebben törekedni kell a biztos megélhetésre.

– Vadásztípus vagy? Arra készülsz, hogy eltartod a családot?

– Abszolút. Ha esetleg nem úgy alakul a karrierem, természetesen a munkától sem rettenek vissza. Visszamennék akár a régi munkahelyemre is, ha arra lenne szükség. De keményen dolgozom azon, hogy erre ne kerüljön sor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top