Sztárok

Egyedülálló luxusközpont nyílt Budapesten

Ma reggel nyitotta meg kapuit Budapest exkluzív – a világon egyedülálló – luxusközpontja, a World of Luxury (WoL). A háromnapos nyitórendezvényen világhírû prémiummárkák szerepelnek. A luxusközpontnak egy, a Rózsadombon álló villa ad otthont.







A luxusközpontnak egy Rózsadombon álló villa ad otthont

A háromnapos nyitórendezvényen világhírű prémiummárkák szerepelnek, köztük a Rolls-Royce Phantom luxuslimuzin és a német Wellendorff páratlan ékszerkollekciója.


A WoL angol klubhangulatban kínál élményszerű vásárlást a luxuskedvelő hazai és külföldi közönség számára.

„A WoL vásárlóközönségének nagyobb részét (kb. 70%-át) várhatóan a hazai érdeklődők teszik ki, amelybe beletartoznak a magyar állampolgárok és – kisebb arányban – a Magyarországon élő külföldiek is. A maradék 30%-ot pedig a környező országokból (Szlovénia, Szlovákia, Ausztria) várjuk, de már most vannak komoly érdeklődőink Japánból, Amerikából és Németországból is” – mondta Somogyi Robert.





A fényűzés világának állított központot Budapesten Somogyi Robert tulajdonos-vezérigazgató, a márkaépítés és protokoll nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakértője. A Németországban született Somogyi, aki szakmai évei során behatóan megismerte a prémiummárkákat, 1993-ban költözött Magyarországra, majd 10 éven át a legnagyobb hazai porcelánmanufaktúra vezérigazgató-helyettese volt. A nagyvilágban is példa nélküli World of Luxuryt nemzetközi tapasztalatainak és külföldi kapcsolati tőkéjének köszönhetően teremtette meg, a minőségi értékeket, individuális márkákat kedvelő és vásárló hazai, illetve a (nem csak hazánkban élő) külföldi közönség számára.
A ma reggel megnyitott WoL Villa kollekciójában jórészt olyan márkák kaptak helyet, amelyek a világ legelőkelőbb, kis szériákat gyártó és egyedi megoldásokat kínáló manufaktúráiból kerültek ki.

A WoL-nál személyes tanácsadókkal történő találkozások és konzultációk előzik meg a vásárlást, amelyek bensőséges, klublégkör hangulatban zajlanak. A felgyorsult világ rohanó tempójával szemben itt egy-egy vásárlás kellemes és élményszerű folyamattá válik. Az igényeknek megfelelő különleges darabok megtalálásához kellő idő áll a vásárló és tanácsadója rendelkezésére, hogy a konzultációkat követően a személyre szabottság is elérje azt a kompromisszummentes tökéletességet, amelyet a kínált márkák már magukban hordoznak.

A WoL az országimázs részeként is kíván működni: a 20. század eleji nagypolgári stílus és protokoll újbóli meghonosításával Európa luxusközpontjává kíván válni. A World of Luxury épülete diplomáciai rendezvényeknek is helyszínül szolgál majd, ezzel is segítve Magyarország nemzetközi kapcsolatainak erősítését.

A luxusközpontnak egy, a Rózsadombon álló villa ad otthont, amely 1930-ban, neobarokk stílusban épült. Az 1000 négyzetméteres impozáns épületben hét bemutatószalont alakítottak ki. A 3000 négyzetméteres kertben álló épület pazar körpanorámával rendelkezik, ahonnan Budapest szinte teljes hosszúságában és szélességében látható. A WoL Villát a nagyközönség a München c. Spielberg-filmben láthatta már, amelyben az egyik jelenet forgatási helyszíne volt.





Az egész hétvégén át tartó nyitórendezvényen képviselteti magát a magyar gazdasági és közélet, valamint számos művész, sportoló és diplomata is elfogadta a zártkörű rendezvényre való meghívást.

A megnyitón a jelenlegi különleges kollekciók mellett két elegáns luxusmárka szerepel kiemelt helyen: a Rolls-Royce és a Wellendorff.

A WoL Villa kertjében a legújabb Rolls-Royce modell várja a meghívottakat: a 2003-ban bevezetett Phantom hazai bemutatóján a közönség közvetlenül is megtapasztalhatja a Rolls-Royce utolérhetetlen kényelmét, azaz a tradíció és a modern technika egyesítésének tökéletes eredményét.







Wellendorff gyűrűk
A német Wellendorff család több mint 100 éves ékszer-manufaktúrájának darabjai szintén elsőként láthatók Magyarországon: a német kultúrát és a nemzetközi aranyműves hagyományt ötvöző ékszerek bemutatóján Hans Peter Wellendorff, a négygenerációs családi manufaktúra elnöke személyesen kalauzolja a közönséget.

A megnyitó további darabjai közé tartoznak Robbe&Berking, az ezüstművesség páratlan mesterdarabjaiként számon tartott ezüst evőeszközei; a sportos stílus feltalálójának tartott Bogner minőséget, aktivitást és magabiztosságot sugalló ruhái; a 250 éves Fürstenberg porcelánmanufaktúra darabjai, valamint a Sieger dizájnerdinasztia stílusvezető termékei, amelyek között a Fürstenberg-együttműködésnek köszönhetően most porcelán is szerepel.

Újabb prémiummárkák és szolgáltatások magyarországi premierjét is tervezi a tulajdonos-vezérigazgató. Változatos rendezvényeken keresztül mutatják majd be a hónap fókusztermékeit és márkáit: idén debütál még a WoL-nál a Korloff világhírű gyémántjaival, és a világ egyik legprecízebb és legmegbízhatóbb óráit gyártó Jaquet Droz órásmanufaktúra is.

„A következő öt évben további 5 exkluzív órát, 6 órásmanufaktúra termékét és 12 darab lifestyle márkát tervezünk bemutatni. Szeptemberben a külföldi borok estje és a szivarest után kulináris túrára hívjuk ínyenc vendégeinket, ahol a különleges falatokat a legújabb BMW modellek ’fűszerezik’ majd” – ismertette a jövő várható kínálatát Somogyi Robert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top