Sztárok

Hamarosan feleség leszek!

<b>Gallusz Niki</b/> sikeres színésznõ, sorra kapja a fõszerepeket a Madách Színházban, emellett a slágerlistákat ostromolja a Club 54 énekesnõjeként. Az elképesztõen dögös mûvésznõ elõször beszél arról, hogy oltár elé áll.







Fotó: Marjai Judit
– Nagyon szokatlan azt hallani valakitől, hogy pontosan olyan életet él, amilyet szeretne. Te így érzed?

– Igen, hozzávetőlegesen valóban így van. Gyerekkorban álmodozunk, hogy milyenek leszünk, és mi mindent szeretnénk megszerezni. Látok néha hatvanéves férfiakat tűzpiros Ferrarival, olyankor mindig arra gondolok, hogy biztos ez volt a gyermekkori álmuk. A külsőségeken túl a belső világ, a harmónia kialakítása is idetartozik. Nem vagyok horoszkópmániás, de valami ebben is van. Szűz jegyű vagyok, nagyon kívánom a rendet, a tisztaságot és a rendszert az életemben, mindezt megbolondítva egy kis művészi bohémsággal. Mindahhoz mérten, ahogy korábban éltem, most sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és ez a vonal felfelé ívelőnek tűnik az utóbbi időben. Tisztában vagyok vele, hogy ez bármikor meg is törhet, adhat az élet fricskákat, de most nem idegesítem magam rossz gondolatokkal, és nyitott vagyok a jó dolgok befogadására.







Névjegy:
Név: Gallusz Nikolett
Született: 1974. 09. 11.
Diploma: Színház- és Filmművészeti Főiskola (musical szak)
Legnagyobb slágerei: Még egyszer, Kicsi szívem, Te éled át, Hárem
Legjelentősebb szerepei: Roxy (Chicago), Christine (Volt egyszer egy csapat), Ulla (Producerek)
Legismertebb filmjei: Magyar vándor, Argo
– Azért a rengeteg meló mellett szerencse is kell a sikerhez, nem gondolod?


– Az olyan embereket találja meg a szerencse, akik várják, de kitartóak is. Korábban nagyon türelmetlen ember voltam. Az élet is tanított, de jó hatással van rám a kedvesem is, aki született türelmes alkat, és a kiskutyám, Baba szintén sokat segített a fejlődésemben. Az életemben ilyen türelmes lényt nem ismertem, mint ezt a kiskutyát. Soha nem akar mást, mint amit az élet felé nyújt. A kisugárzásán keresztül megérzem, hogy bizonyos helyzetekben az a fajta látásmód, amit ő mutat, sokkal bölcsebb, mint bármiféle emberi okoskodás. 

– Mindenhol toleránsak az emberek, ha kutyával jelensz meg?

– Kutyás családban nőttem fel, életem egyik nagy fájdalma, hogy a szetteremet anyukámnál kell tartanom, hiszen neki hatalmas mozgásigénye van, és a lakásomban nem tudnám tartani. Baba egy öleb, vele jóval könnyebb. Ha van az ismertségnek előnye, akkor miatta érzem ezt igazán. A kezemben be tudom vinni plázákba, kávézókba, a színházba. Meg se nyikkan. Ül, nézelődik a kis gombszemeivel. Utazik velünk a turnébuszban, és a barátaim nagy része is állatimádó. Minden nap ajándék vele.







Fotó: kjd

– A kutyuson és a két macskádon kívül a kedveseddel, Andrissal osztod meg az otthonod. Nem gondoltatok még a házasságra?

– Számomra sosem volt olyan nagy vágy az esküvő, hiszen minden kedvesemnél maximálisan nőnek érezhettem magam. Andris már az első hetekben állandóan megkérte a kezemet, egy férfit a kapcsolat első tíz hónapjában azonban nem nagyon lehet komolyan venni. Több mint három éve vagyunk együtt, és most is rendszeresen felhozza ezt a témát. Nem kérdés, hogy számomra csak ő létezik, és ő a párom, de azt gondolom, hogy a házasság olyan út, amely azonnal a gyerekvállaláshoz vezet. Andrisról tudom, hogy ő elsősorban gyereket akar, nem is a házasságot, csak tudja, hogy az anyaság nálam házasság nélkül kizárt.






Fotó: Marjai Judit


Egy gyönyörű ezüstgyűrűvel jegyzett el, amiről mindenki azt hiszi, hogy gyémánt. Poénból azt mondtam Andrisnak, hogy majd akkor megyek hozzá, ha egy ugyanekkora gyűrűt kapok gyémántból! Persze magam sem gondoltam ezt komolyan, de ő annyira komolyan gondolta, hogy már hitelt akar felvenni, csak hogy megvehesse nekem. Komolyra fordítva a szót, hozzám a hit nagyon közel áll, és leginkább a kereszténységben találtam meg azt a morális mondanivalót, amit más vallásban én nem úgy élek meg. Házasságkötés előtt mindenképpen szeretnék részt venni a párommal egy keresztény felvilágosító oktatáson. Tudnunk kell, hogy egyesítve minden erőnket, merre indul el a szekerünk. Ki nem mondott morális és erkölcsi törvényeknek kell uralkodniuk egy háztartásban. Andris már ezeket az előadásokat is felkutatta, tehát azt hiszem, nincs menekvés, hamarosan feleség leszek!

– Ősztől újra a munkáé a főszerep. Hol láthat a közönség?

– A legfrissebb darab a Producerek a Madáchban, melyben a női főszerepet játszom, de folytatjuk a Volt egyszer egy csapatot is, felújítjuk a Macskákat, és lesz egy musicalgála is, amiről még nem sokat tudok mondani. Az IBS-en láthatnak a nézők a készülő Hair-ben. Hamarosan megjelenik a Producerek CD- je, és ne felejtsük el a Club 54-et sem! Folynak a második album felvételei. Az első nóta, a Ne felejtsd el, már hallható a rádiókban, és egyelőre nagyon jók a visszajelzések. 

– Nem hajszolod túl magad?


– Mindig hagyok annyi időt, hogy kifújjam magam, és csak bámuljak a semmibe.







Fotó: Marjai Judit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top