Sztárok

Rúzsa Magdi beköltözött

2006 Hangja, Rúzsa Magdi végre beköltözött a Megasztár harmadik szériájában nyert lakásába. Kukkants be te is a falak közé!







Kattints a képre és nézd meg képgalériánkat is!
Magdi lakásának kialakítását a fiatalos, ötletes térkihasználás és a bútorok multifunkciós használata jellemzi.

A modern vonalvezetésű fekete és bükk színkombinációt használó konyhabútor például étkezőként is szolgál, a nappalit meghatározó bútordarab pedig, mely elsőre egy fekete-fehér kanapénak tűnik, kinyitva a Jin Jang egymásba fonódó motívumait szimbolizáló ággyá válik.

Bár Magdi barátai sokat segítettek, a nyári turné nem hagyott sok időt a vásárolgatásra, így még sok kiegészítő beszerzése van hátra.

Magdinak leginkább azért tetszik a környék, mert csendes és nyugodt, ahogyan azt a vidéken eltöltött évei alatt megszokhatta, ugyanakkor nagyon jó helyen is van, a lakókert a belvárosból könnyen megközelíthető. A lakás belső kialakításánál fő szempont volt, hogy több célnak is jól megfeleljen: Magdi szeretne itt pihenni, erőt gyűjteni, ugyanakkor fontos számára a pezsgő társasági életet, a barátokkal eltöltött idő.








Kattints a képre és nézd meg képgalériánkat is!
A lakás adottságai természetesen mindezt lehetővé teszik, hiszen a Malomdomb Lakókertben található Megasztár otthon Budapest egyik leginkább kedvelt, családi házas területén épült, a XVI. kerületben.

Ez a környék nem csupán biztonságos és jól megközelíthető, de pazar panorámát is kínál, mivel hasonlóan Buda elit negyedéhez ez a rész is kiemelkedik a város egyéb részei közül.

Rúzsa Magdi: „Már láttam a lakókertben épült szökőkutat és körülötte a kertet, ami nagyon szép, főleg most, hogy már vannak padok és zöld a fű. Nagyon tetszik a ház is, bár a szomszédokkal még nem volt alkalmam megismerkedni. A lakásom berendezésénél leginkább a megérzéseimre hallgattam és nem a különböző design-elméletek vezéreltek. Szeretem a kis bútorokat, mert meghagyják a tágas tér érzetét, a stílust tekintve pedig közel áll hozzám a modern minimalizmus és a retró is. A berendezésnél nagy kedvvel használtam a narancssárgát, hiszen ez az egyik kedvenc színem

Jin Jang ágyáról szólva Magdi kiemelte: „Számomra nagyon fontos a harmónia, és az, hogy a lakásom visszaadja az egyéniségemet, hiszen csak így tudom majd átadni magam a pihenésnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top