Sztárok

Dukai Regina gátlásos

A könnyûzenei égbolt egyik legszebb csillaga, a számtalan modellverseny gyõztese mostanában új lemezén dolgozik, közben pedig egy táncos mûsorban száll versenybe, ám sokkal nagyobb kihívás számára, hogy a saját gátlásait legyõzze.





Regina bárhol is jelenik meg, hamar a fotósok céltáblájává válik. Szépségén kívül lenyűgöző a kedvessége, a természetessége, és az a fegyelem, amivel a szakmához áll. Néhány év alatt nemcsak azt tanulta meg, hogy profi módon mosolyogjon a kamerába, hanem apró lépésekkel sikerült belopnia magát a köztudatba is. Hamarosan az egyik legnézettebb szórakoztató műsorban tűnik fel, és már most biztos, hogy újabb rajongókat gyűjt majd magának.

– Mit szóltál, amikor felkértek erre a műsorra? Azonnal igent mondtál, vagy át kellett gondolnod, hogy mire vállalkozol?

– Nagyon gátlásos vagyok tánc terén, ezért is örültem nagyon a felkérésnek. Most talán sikerül legyőznöm a korlátaimat, és feloldódnak bennem ezek a görcsök. Kötelező jelleggel nem szeretném, ezért nem megyek el magamtól egy tánciskolába. Bálint, a táncpartnerem nagyon jól magyaráz, nagyon élvezem vele a munkát. Nagyon izgulok, de nem is igazán a verseny miatt, hanem azért, hogy magamból mit tudok kihozni, hogy képes leszek-e megjegyezni a koreográfiát. Sokan kérdezik, hogy nem félek-e a zsűritől. Nem hinném, hogy ezek a szakemberek rossz szándékkal mondanak majd bármit is. Nagyon fogok figyelni a véleményükre, és amiket ők megjegyeznek, azt építő jelleggel beépítem majd a színpadi mozgásomba.













Névjegy
Név: Dukai Regina
Született: 1983. augusztus 05.
Iskolái: Kapuvári Általános Iskola
Szabadhegyi Közoktatási Központ (Győr)
Jelentős események:
• 2001: Manhattan Cosmetics verseny – 1. helyezés
• 2001: Az Év Arca – 1. helyezés
• 2002: Coca-Cola Ezüstlány – 1. helyezés
• 2003: „Csak szeress…” szólólemez
• 2005: Miss Popstar verseny – 1. helyezés
• 2005: VIVA Comet-jelölés
• 2005: A világ 7 csodája – RTL Klub
• 2006: Casanova Night Musical
• 2006: Szombat esti láz – RTL Klub





– A Casanova Night című musicalben is szerepelsz. Ott nem félsz a tánctól?

– A darabban nem vagyok végig jelen a színpadon, csak egy kisebb szerepem van benne. Ott szerencsére nem kell bonyolult koreográfiákat tanulnom, inkább csak csajosan mozgunk, és énekelünk. Abban a szerepben tutira bent maradok, és nem szavaz ki a zsűri.

– Első önálló albumodról két dal is sláger lett, de mégsem durrant akkorát az a lemez, mint amennyire vártuk. Azóta is számtalan koncerten felléptél, és mindig megleped a közönséget azzal, hogy milyen jól énekelsz. Mit gondolsz, miért nem sikerült még énekesnőként is betörnöd az élvonalba?

– Összetett és bonyolult oka van annak, hogy az első lemezem nem lett annyira sikeres, mint amennyire lehetett volna, vagy amennyire szerettem volna, hogy eljusson az emberekhez. Hónapok óta dolgozunk a következő anyagon. Nagyon szeretném, ha olyan dalokat tehetnék le az asztalra, amikre büszke is lehetek, és amiket az emberek is szeretnek majd. Most mindent felteszek erre a lemezre. Ha nem jön be, akkor feladom az egészet, és belátom, hogy nincs értelme folytatni. Közel áll hozzám zeneileg Whitney Houston, Jessica Simpson és Ashlee Simpson dallamvilága, ezért valami olyasmit csinálok majd, mint ők.

– Zsinórban nyerted korábban a szépségversenyeket. Készülsz még efféle megmérettetésre?

– Nem, ezzel felhagytam már. Meghagyom a versenyeket az egyik legjobb barátnőmnek, Zimány Lindának, ő úgyis mindent megnyer…





– Felpörögtek körülötted az események. Jut időd kikapcsolódásra?


– Egész nap úton vagyok vagy csörög a telefonom, ezért nagyon szeretek esténként egyedül lenni. Olyankor megnézek egy filmet, vagy csak csendben sétálok. Régebben Budán laktam, ott nagyon jól ki tudtam magam kapcsolni. Van egy cocker spánielem, Brúnó, vele például imádok sétálni.

– Harmonikus párnak tűntetek Tibivel (a Hooligans együttes tagja, a szerk.), néhány napja mégis szakítottatok…

– Még fel kell dolgoznom ezt magamban, nem tudok erről beszélni. Nem hiszek abban, hogy egy bizonyos idő után egy kapcsolatnak feltétlenül házassággal kell végződnie. Nem bírom a kötelező jellegű dolgokat. Két ember nem fogja egymást jobban szeretni egy esküvő miatt. Még magamat is gyereknek érzem, ezért az anyaság gondolata is távol áll még tőlem. Ráérek még, ha eljön az ideje, akkor vállalok majd gyereket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top