nlc.hu
Sztárok
Átadták a Story-díjakat

Átadták a Story-díjakat

A Story magazin immár nyolcadik alkalommal adta át Ötcsillag díjait és Story Érték díjait. Ebben az évben is a magyar sztárvilág legkiemelkedõbb személyiségei vettek részt az esten, amelyet a Story fõszerkesztõje, Ómolnár Miklós nyitott meg.

1999 óta minden évben hat kategóriában kerül átadásra a Story Ötcsillag díj, amelyet a magazin az olvasók szavazatai alapján nyújt át az adott év legnépszerűbb sztárjainak és produkcióinak.







Hámori Gabriella

2003 óta a közönségdíjak mellett átadásra kerül a Szinetár Miklós, Huszti Péter, Vitray Tamás és Presser Gábor alkotta kuratórium döntése alapján a Story Érték díj is, amellyel a Story magazin azokat a művészeket ismeri el, akik nem a kereskedelmi televíziók legnépszerűbb műsoraiban szerepelnek, viszont saját területükön kiemelkedőt alkottak az adott esztendőben.
Az idei Story Érték díjat színművésznő kategóriában Hámori Gabriellának, színművész kategóriában Rátóti Zoltánnak ítélte a kuratórium. A Story Érték díj nyertese a média kategóriában ebben az évben Kálmán Olga, a zenei kategóriában a díj nyertese Malek Miklós lett.








A gála egyórás összefoglalóját 2007. február 3-án, 21 órától sugározza a storytv! Ne hagyd ki!


 



A Story magazin 2006-os ötcsillag díjasai az olvasók szavazatai alapján kategóriánként:

• Az év legjobb műsorvezetője: Stohl András.
• Az év műsorvezetőnője: Máté Krisztina.
• Az év színésze: Gesztesi Károly.
• Az év színésznője: Dobó Kata.
• Az év énekese: Rúzsa Magdi.
• 2006 televíziós produkciója: a Szombat esti láz.








A díjazottak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top