Sztárok

Pedálozzunk össze egymilliót!

Csonka András? Rubint Réka? Csollány Szilveszter? Hámori Eszter? Till Attila? Pataki Ágnes? Válasszon, ki legyen a Groupama Zöld Mozgalom sztárja! Az is kiderül ki és miért fizet egymillió forintot kerékpározásért.

Friss felmérések is figyelmeztetnek rá, hogy a magyar lakosság katasztrofálisan keveset mozog, s már a gyerekek jó része is túlsúllyal küszködik. Nagyon fontos, hogy minél több szó essék az egészséges életmódról – no de mennyivel szórakoztatóbb tenni is érte valamit!

Ez a gondolat vezette a Groupama Biztosítót, amikor úgy döntött, hogy 2006-ban megalapítja a Zöld Mozgalmat, amelynek célja, hogy egy kicsit megmozgassa a családok apraját-nagyját, azaz mindenkit, akit csak lehet. Azért, hogy ez minél eredményesebb legyen, a Zöld Mozgalom szeretne felkérni egy közkedvelt személyiséget, hogy álljon az ügy mellé és egyéni vonzerejével, hitelességével segítsen népszerűsíteni a mozgást, különösen pedig a kerékpározást, hiszen ez sok-sok ember életét szebbé és hosszabbá teheti.

Szavazzon Ön is, hogy kivel szeretne találkozni a Zöld Mozgalom arcaként! 


A regisztrált szavazók között nyerményeket sorsolunk.

A leírást itt olvashatja! »

Itt tud regisztrálni! »

A „zöld sztár” a következő hónapokban országszerte megjelenik majd a Groupama Zöld Mozgalom rendezvényein, ahol rengeteg izgalmas program várja a családokat és városonként 20 ajándék kerékpár is gazdára talál.

Ezeknek az eseményeknek az egyik legfontosabb pontja természetesen az
„1 000 000 pedálfordulatért 1 000 000 forint” kihívás lesz. Ennek lényege, hogy ha a helyszínen megjelent családok, amatőr kerékpárosok együttesen egymilliót pedáloznak – ez 200 ember részvételével öt kilométeres utat jelent –, akkor a Groupama Biztosító 1 000 000 forintot adományoz a rendezvénynek otthont adó város számára, valamely előre meghatározott közösségi célra, mely az egészséges életmód fontosságára hívja fel a lakosok figyelmét .

Tetszik az ötlet? Akkor mozduljon! Szavazzon a sztárokra és látogassa meg a Zöld Mozgalom valamelyik eseményét családjával együtt. Szeretettel várjuk egy egészségesebb életben!









A Zöld Mozgalom rendezvényei:

Május 12. szombat – Győr

Június 9. szombat – Szeged

Június 23. szombat – Debrecen

Szeptember 1. szombat – Miskolc

Szeptember 15. szombat – Pécs 



 


 


 



 


 


 


A részletek felől a helyi lapokból tájékozódhat.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top