nlc.hu
Sztárok
A “Zöld Sztár” – TILL ATTILA lett!

A “Zöld Sztár” – TILL ATTILA lett!

Friss felmérések figyelmeztetnek rá, hogy a magyar lakosság katasztrofálisan keveset mozog, s már a gyerekek jó része is túlsúllyal küszködik.





Nagyon fontos, hogy minél több szó essék az egészséges életmódról – de mennyivel szórakoztatóbb tenni is érte valamit!

Ez a gondolat vezette a Groupama Biztosítót, amikor úgy döntött, hogy 2006-ban megalapítja a Zöld Mozgalmat, amelynek célja, hogy megmozgassa a családok apraját-nagyját.


Azért, hogy ez minél eredményesebb legyen, a Zöld Mozgalom felkért hat közkedvelt személyiséget, hogy álljon az ügy mellé és egyéni vonzerejével, hitelességével segítsen népszerűsíteni a mozgást, különösen pedig a kerékpározást, hiszen ez sok ember életét szebbé és hosszabbá teheti.

A „Zöld Sztár” kiválasztása a www.nlc.hu oldalon történt, ahol Csollány Szilveszter, Csonka András, Hámori Eszter, Pataki Ágnes, Rubint Réka, és Till Attila vetélkedett a Groupama Zöld Mozgalom sztárja címért.


A szavazás nyertese, vagyis a „Zöld Sztár” TILL ATTILA lett, aki a következő hónapokban országszerte megjelenik majd a Groupama Zöld Mozgalom rendezvényein, ahol rengeteg izgalmas program várja a családokat, és helyszínenként 20, összesen 100 ajándék moutain bike kerékpár is gazdára talál.







A kerékpárokat azon részt vevők között sorsoljuk ki, akik a rendezvény ideje alatt helyesen kitöltik a Groupama BiztosíTOTÓ-t.vagy a kerékpáros felvonulásban résztvesznek.


A Groupama Zöld Mozgalom egyik legfontosabb pontja az „1 000 000 pedálfordulatért 1 000 000 forint” kihívás lesz. Ennek lényege, hogy ha a helyszínen megjelent családok, amatőr kerékpárosok együttesen egymilliót pedáloznak – ez 200 ember részvételével 5 kilométeres utat jelent –, akkor a Groupama Biztosító 1 000 000 forintot adományoz a rendezvénynek otthont adó város számára, valamely előre meghatározott közösségi célra, amely az egészséges életmód fontosságára hívja fel a lakosok figyelmét.

A Groupama Zöld Mozgalom rendezvényei május 12 és szeptember 15 között lesznek az ország különböző pontjain.


Az első rendezvény házigazdája Győr városa (Széchenyi tér). Ide várunk minden érdeklődőt, kicsit és nagyot egyaránt. Műsorvezető Till Attila lesz – a “Zöld Sztár”.



Részletes programunkat nézd meg itt! »
 






Szeretnél velünk kerékpározni? Várunk az alábbi helyszíneken!


• 2007. május 12. szombat – Győr, Széchenyi tér
A rendezvény helyszíni védnöke Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala






• 2007. június 9. szombat – Szeged, Széchenyi tér
A rendezvény helyszíni védnöke a város polgármestere, Dr. Botka László


• 2007. június 23. szombat – Debrecen, Oláh Gábor Sportpálya
A rendezvény helyszíni védnöke a város polgármestere, Kósa Lajos


• 2007. szeptember 1. szombat – Miskolc, Szinva terasz
A rendezvény helyszíni védnöke a város polgármestere, Káli Sándor


• 2007. szeptember 15. szombat – Pécs, Széchenyi tér
A rendezvény helyszíni védnöke a város polgármestere, Tasnádi Péter

 


 


 


 


 


 


 


 


 





 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top