Sztárok

Vadásznak a sztárokra!




A gyönyörű műsorvezetőnő brutális gyilkosság áldozata lesz. Aztán meghal még egy műsorvezető, aztán még egy lány. Közben titkos szervezet ülésezik, van autósüldözés, lövöldözés, hackerkedés. Minden, amitől az izgalmat akár ötszáz oldalon keresztül a tetőponton lehet tartani.

Mindenki benne akar lenni a médiában, a televíziósok, rádiósok, újságírók világa olyan izgalmasnak tűnik. És hogy az is, legalábbis egy krimi erejéig, az kiderül Gábor Endre könyvéből, amit egészen egyszerűen nem lehet letenni. Olyan mesterien keveri a szálakat, olyan pontoskon vágja el valami észvesztő izgalmas mondattal a cselekményt, hogy az ember lánya körmét rágva falja tovább az oldalakat.

A történet itt játszódik és most. Talán ez az egyik nagy varázsa, nem helyezi Londonba, de még Bécsbe sem, elhisszük, hogy a szereplők léteznek, a story megtörténhet, az izgalom a tetőfokára hág.
Persze a szereplők egyike sem létező személy,(vagy legalábbis nem tudjuk róluk, hogy ki kicsoda), a televíziós csatorna, ahol a legtöbbjük dolgozik sem ismert a magyar műsorsugárzásban. De a krimi valódi.

Azok akik értik és szeretik az izgalmas meseszövést szeretni fogják ezt a könyvet.

A Hármas Csatorna sztárját brutálisan meggyilkolják. A csatorna egyik szerkesztője és annak csapata a rendőrség mellett nyomozásba kezd, közben fény derül egy titkos szervezet létezésérere, amely a médiát akarja megtisztítani. Szerelmek, emlékek, drog, menekülés, titokzatos pillanatok, a jó krimihez szükséges összes alkotóelemet felvonultatja a szerző az olvasó szórakoztatására.



Gábor Endre televíziós szerkesztő, ez az első regénye, briliáns kezdés egy remek thrillerrel.





Gábor Endre: Sztárvadászat
Alexandra Kiadó 2007.
• Bővebbet a könyvről » 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top