nlc.hu
Sztárok
Új sorozatok július 30-tól a storytv mûsorán!

Új sorozatok július 30-tól a storytv mûsorán!

Szerelem, család, történelem, bûntény, humor és sztárparádé: a storytv új sorozataiban többek között Jennifer Lopez, Hugh Grant, Courtney Cox, Roger Moore és Tony Curtis garantálja a jó szórakozást az egész családnak!

Viszontlátásra!, minden hétfőn 20.00 órakor

A francia pezsgőgyáros család három generációt felölelő történetét az 1910-es évektől a második világháború végéig, követhetjük nyomon. A hat részes sorozat nem csak izgalomban, ármányban és szerelemben bővelkedik, de a sztárokkal sem fukarkodik: szemtanúi lehetünk Hugh Grant és Courtney Cox szárnypróbálgatásának és megcsodálhatjuk az akkor negyvenes éveiben járó Michael York parádés alakítását is.



Szeretők és titkok, minden kedden 20.00 órakor


A sikeres üzletember felesége a látszat ellenére boldogtalan, lányában és az alkoholban keresi élete értelmét. Az idillinek tűnő házasság és a kiegyensúlyozott család képe egy csapásra darabokra hullik, amikor a férje egy napon gyilkosság áldozata lesz. A rendőrség eleinte nem tudja eldönteni, vajon üzleti érdekek, vagy magánéleti problémák állnak a bűntény hátterében. A gyilkosok pedig mindent megtesznek azért, hogy a gyanút Ambra-ra, az ifjú özvegyre tereljék. Az események az egész család életében változást hoznak, mindenki kénytelen szembenézni az eddig féltve őrzött titkokkal és a gondosan rejtegetett valódi érzelmekkel.












Vérvörös nyár, minden szerdán 20.00 órakor

Múlt a jelenben, féltékenység a szerelemben, és bűn az ártatlanságban. Klasszikus elemei egy izgalmas történetnek. A francia Alpok egyik legszebb üdülővárosában játszódó sorozat egy rejtélyes gyilkossággal veszi kezdetét. Vajon kinek állhatott érdekében ilyen kegyetlen eszközzel megszabadulni a dúsgazdag és gyönyörű Hélene de Graf-tól? A férjnek, aki titkon mást szeretett? Vagy a szeretőnek, aki az asszony halálának napján szakított vele? A bíróság döntése alapján a szerető kerül börtönbe. Húsz, rácsok mögött eltöltött év pedig elég ahhoz, hogy hősünk a kiszabadulását követően, akár élete árán is, az igazság nyomába eredjen.


Második lehetőség, minden csütörtökön 20.00 órakor


A sorozat egy csendes kaliforniai kisvárosban, Santa Rita-ben játszódik. A családi történet főszereplője egy fiatal ügyvédnő (Connie Selecca), akinek börtönviselt férjével kell megküzdenie, valamint a mexikói származású fiatal lány, aki afféle Rómeó és Júlia kapcsolatba keveredik egy gazdag család sarjával. Ez utóbbi szerepet az a Jennifer Lopez kapta, aki azóta nem csak színésznőként bizonyította tehetségét, de énekesnőként is meghódította a világot.








Minden lében két kanál, minden pénteken 20.00 órakor

Roger Moore és Tony Curtis a minden lében két kanál páros lehengerlő alakítással, fergeteges humorral örök érvényű, kihagyhatatlan sorozatot alkottak. Lord Brett Sinclair (Roger Moore) és Danny Wilde (Tony Curtis) egy hotelben találkoznak először, ahová mindketten névtelen meghívásra érkeznek. Némi csetepaté után a rácsok mögött találják magukat. Egyetlen esélyük a börtönbüntetés elkerülésére, ha teljesítik Fulton bíró feltételeit, és felcsapnak önkéntes nyomozónak.









• Még több storytv » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top