Sztárok

A mokkások: Csiszár Jenõ Jakupcsek Gabrielláról (is)

Csiszár Jenõ néhány évvel ezelõtt úgy döntött, hátat fordít a médiának. Eltûnt a képernyõrõl, de végül Jakupcsek Gabriella hívására elvállalta a Mokka mûsorvezetését. Rádiózik, és nemrég megszülettek ikerfiai.





FIGYELEM!
Ez egy páros interjú. A TV2 Mokka című műsorának műsorvezető-párosa, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő egymásról és közös munkájukról is nyilatkozott nekünk.

• Itt a Jakupcsek Gabriellával készült interjút olvashatod! »





– Az egyik közös vonás bennetek Jakupcsek Gabriellával, hogy mindketten tíz körömmel véditek a magánéleteteket. Ez a rossz tapasztalatok miatt van így, vagy már a legelején elhatároztad, hogy így lesz?


– Én nem titkolom a magánéletemet, csak arról van szó, hogy a most divatos újságok, a bulvár a vérszagra fogékony, így inkább én az elzárkózást választottam. Meg a szakmán belüli történések, ahogy tálalják az újságokban, persze a legtöbbször a médiaszereplők segítségével, gyomorforgató számomra. Told a gyereked a címlapra, mert megéri, vagy egy közszereplőről hazudj minél nagyobbat, minél hangosabban, és ha lehet, akkor minél többször ugyanazt a képtelenséget, ne érdekeljen, hogy az ember becsületébe gázolsz, csak forogjon a neved, tetszelegj, mert te vagy a bulvárhuszár! Aki akarja, csinálja így, én meg minősítem azzal, hogy nem kérek belőle, még akkor sem, ha éppen én vagyok a célkeresztben. A nyomdafesték sem bír el mindent, szerintem nekem sem kell! Én nagyon boldogan élek, de miért kellene erről beszélni?













Névjegy

Név: Csiszár Jenő
Születési idő: Sopron, 1959. szeptember 5.
Csillagjegy: Szűz
Végzettsége: Szegedi Tudományegyetem, bölcsészkar, kommunikáció szak
Kedvenc film: Szellemkutya, Macska-jaj, Veszett a világ
Kedvenc könyv: Hagakure  
– Téged Jakupcsek Gabriella hívott, hogy legyél a munkatársa a Mokkában.

– Igen, őt megkeresték, ő meg bedobta, hogy mi lenne, ha én lennék a partnere. Akkor még nem dolgoztunk együtt, de ismertük egymást. Nagyon szeretem és becsülöm őt.

– Kialakult olyan barátság köztetek, hogy összejártok?

– A barátság még mindig tart, de nem lógunk egymás fenekében. Az az igazság, hogy nem vagyok összejárós típus. De nemcsak Gabival, hanem a szakmából úgy igazán senkivel. Bár ha adódik, akkor szívesen megyünk együtt jókat kajálni, meg inni jó borokat, akár Budapesten vagy a Balatonnál.

– Van valami, amivel Gabi az idegeidre megy?

– Nincs, munka közben nincs olyan dolog, amit nehezen viselek. Csak amikor lemegy az adás, és kijövünk a stúdióból, Gabinak 15-20 percen keresztül csipognak az SMS-ei és csörög a telefonja, ő meg minden egyes csipogót visszahív. Van is erre egy egyezményes jelünk: ilyenkor mindig azt mondom neki, hogy „Terka néni megint megmenti a világot”. Ez a történet magyarázatra szorul: célzásként karácsonyra veszek majd neki egy fehér abroszt kék szegéllyel, pont olyat, amilyen kendőt Teréz anya viselt. Gabinak elképesztő nagy szíve van, mindenki problémáját megpróbálja megoldani, megmenteni a világot, de azonnal!






Bár Csiszár Jenő óvja a magánéletét, azért annyit meg lehetett tudni, hogy 2007. augusztus 10-én Budapesten megszülettek ikerfiai. Csiszár Dániel Miklós és Csiszár Márton Jenő, valamint anyukájuk, Újvári Eszter jól vannak.


Még több tévés:

• Galambos Péter a Kultúrházból » 
• Máté Krisztina a Tényekből »
• Liptai Claudia a Mokkából »

– Volt már olyan, hogy összevesztetek valamin?


– Vitáink meg nézeteltéréseink voltak, de mindig gyorsan megoldottuk az ilyen helyzeteket. Szeretek nyíltan játszani, és ha valami nem tetszik, azonnal kimondom, és szeretem egyből rendezni. Ezt nem mindenki viseli jól, van is problémám ebből a stábon belül, de Gabi hál’ istennek olyan, mint én. Igen, így el is várja. Ha valami bántja, ő is egyből azon van, hogy megbeszéljük. 

– Te Szigligetről jársz be minden reggel Budapestre, amikor dolgozol. Ilyenkor hánykor kelsz?

– Hajnali 3-kor. Délelőtt itt vagyok a Mokkában, utána megyek át a Rádió Q-ba, és ott vagyok este 11-ig. Ez egy új rádió, a 99.5 frekvencián, amit én raktam össze két társammal, megrendelésre, és azon vagyunk, hogy egy minőségibb életet propagáljunk a műsorokkal, zenékkel.  






• Tipp: Sztárok kattintásnyira » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top