nlc.hu
Sztárok
A Diana-dosszié

A Diana-dosszié

Tíz évvel ezelõtt sokkoló hír rázta meg a világot, amely azóta sem ocsúdott föl a gyászból. Diana, a hercegnõ, az édesanya, a gyermek, a társ egy máig érthetetlen tragédia áldozata lett.

Az elmúlt évszázad legpompásabb esküvője milliók szeme előtt zajlott. Károly herceg és Diana Spencer története a világ számára mesébe illő volt. A Buckingham palota falai mögött azonban hamarosan családi dráma kezdett kibontakozni. A királyi család ugyanis nem volt felkészülve a Spencer-lány nyíltságára és különleges, karizmatikus személyiségére.

Paul Barrel az első sorból nézte végig a házasság felbomlását, és a tragédia felé vezető utat. Tizenegy éven keresztül szolgálta a királynőt, majd egy napon különleges kéréssel fordult hozzá: a hercegnő mellé kívánt szegődni. Ezzel azonban nem csupán Diana inasa lett, de ő lett leghűségesebb társa is. Ismerte minden titkát, vívódását, sötét gondolatait, félelmeit.

Diana halála után egy interjúban megdöbbentő őszinteséggel vallott a hercegnőről és a világ elől gondosan eltitkolt piszkos ügyekről. A Diana által készített feljegyzések, hangfelvételek és egy féltve őrzött fadoboz pedig időzített bombaként ketyegtek a királyi család, és főképp Károly fülében, és még sokáig életben tartják Diana-t a halála után. Egy naiv, tisztalelkű lány hercegnői élete és tragikus halála lemoshatatlan pecsétet nyomott a királyi családra, és örökre bevéste nevét a legendák névsorába.

Halálának tízedik évfordulóján a storytv megnyitja a Diana dossziét és izgalmas, megható, megdöbbentő pillanatokat kínál a nézőknek.





08.27. hétfő: 21.00 Királyi szeretők
08.28. kedd: 21.00  Az inas kitálal
08.29. szerda: 21.00 Diana és a Monarchia
08.30. csütörtök: 21.00 Diana öröksége

• Még több információért kattints ide! » 



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top