nlc.hu
Sztárok
Márió újra apa szeretne lenni

Márió újra apa szeretne lenni

Nehéz idõszakon van túl Márió. A válása után anyagilag padlóra került, elölrõl kellett kezdenie az életét. Most már azonban derûlátó. Szerelmével, Ancsával csak egyre vágynak, minél hamarabb szeretnének gyereket.

Egy másfél szobás bérelt házban él Márió kedvesével, Ancsával. Nem gondoltam volna, hogy egy országosan ismert, többszörös aranylemezes zenész bérelt házban él. Meghökkenésemet látva Márió igyekszik magyarázatot adni a körülményeire. „Másfél évvel ezelőtt elváltam. Mindent otthagytam a volt nejemnek: a gyönyörű kétszintes házunkat, a drága bútorokat és a borospincét. Szó szerint két bőrönddel jöttem el tőle.”








marioweb.hu
Miért nem veszi nőül Ancsát?

A harmonikás anyagilag teljesen padlóra került: a nulláról kellett kezdenie az életét. De volt elég ereje hozzá, hiszen újdonsült szerelme, Ancsa mellette állt. A 30 éves lány egyébiránt Márió zenekarának a dobosa, kapcsolatuk pedig a rengeteg közös munkával töltött idő következményeként alakult szerelemmé. „Olyan jó, hogy rátaláltam arra az emberre, akivel mindent meg tudok beszélni. Azt is nagyon élvezem, hogy együtt járunk fellépni, így szinte a nap huszonnégy óráját egymás társaságában töltjük” – mondja szerelemtől sugárzó arccal Márió.
Joggal kérdezhetjük: ha ilyen eget rengetően nagy a szerelem, akkor Márió miért nem veszi feleségül Ancsát? Mi az oka, hogy eddig még csak el sem jegyezte őt? Mi arra gondoltunk, Márió talán a korábbi házasságának kudarca miatt fél ismét házasságot kötni, de a harmonikás ezt határozottan cáfolja. „A szerelmünket nem a papír tartja össze, hanem a másik fél megbecsülése és az egymás iránt érzett vonzalom. Nem kell feltétlenül az égiek előtt is kimondani a boldogító igent ahhoz, hogy valóban boldog legyél.”

De vajon ugyanígy vélekedik a 30 éves Ancsa is?
Hiszen a legtöbb nő e korban már szeretne férjhez menni, de legalább gyűrűs menyasszony lenni. „Nem mondom, hogy titkon nem ábrándoztam még arról, milyen kedves gesztus lenne, ha a párom meglepne egy eljegyzési gyűrűvel, de nem akarom erőltetni a dolgot. Tudom, hogy Márió mennyi nehézségen ment keresztül. Nekem most hagynom kell, hogy maguktól érjenek be a dolgok” – mondja egy érett gondolkodású asszony bölcsességével Ancsa. 







marioweb.hu
Két kisbabát szeretnének

Ha a pár közeli tervei között a házasság nem is szerepel, a gyermekvállalás azért nagyon is napirenden van. Azt sem bánnák, ha Ancsa akár már most áldott állapotba kerülne.
„Két gyermeket: egy kisfiút és egy kislányt szeretnénk. S mindent el is követünk azért, hogy ez az álmunk minél gyorsabban valóra váljon.”
Az apaságot Márió azért is szeretne ismét átélni, mert neki egyszer már megadatott – még ha fájdalmasan rövid időre is. Évekkel ezelőtt a volt feleségétől koraszülötten, alig fél kilóval világra jött kislánya, Adrienn csupán tizenhét napot élt. Jóllehet a csöppnyi testet inkubátorban próbálták életben tartani, és Márió egyszer sem érinthette meg kezével a kislányát, olyan mély apai érzések törtek elő belőle, melyeket azóta sem tudott semmihez sem foghatóvá tenni.
„A gyermekem elvesztése okozta sebek még nem gyógyultak be. Mindennap gondolok a kislányomra, még egy dalt is írtam hozzᅔ A tragédia ellenére Márió bizakodó és hiszi, a sors megadja neki, hogy ismét édesapa lehessen. A saját gyermeke megszületéséig pedig a bátyja kisfián, Csabikán éli ki az apai érzelmeit. A tizenhét hónapos kislegénynek ugyanis ő a keresztapja.

Csabikán gyakorolja az apai teendőket

„A Csabikával való foglalkozás jó felkészítés arra, hogy ne legyek majd ügyetlen a saját kisbabánkkal. Ne legyek zavarban a fürdetésnél, etetésnél és a pelenkázásnál.”
Kötelességtudó keresztapaként Márió feladatának érzi, hogy két-háromnaponta meglátogassa a picit, és foglalkozzon, játsszon vele. „Nézd csak, milyen aranyos! Azt mondják, kicsit hasonlít is rám… – húz elő a pénztárcájából egy fényképet Csabikáról, majd büszkén hozzáteszi: már tizenegy foga kinőtt! Amilyen átéléssel beszél a kisfiúról és a vele együtt töltött órákról, látszik, nagyon szereti a keresztfiát. Ancsa elérzékenyülve hallgatja párja beszámolóját, s később, a búcsúzásnál a kapuban még a fülembe súgja: „Biztos vagyok benne, hogy Márióból lesz a földkerekség legjobb apukája!”






Olaszországba készülnek

Márió a világ legromantikusabb helyének Olaszországot tartja. Kedvesével már többször nyaralt Velencében, Nápolyban és Rómában. Idén nyáron is az olasz tenger mellett, Lido de Jesolóban fognak tölteni egy hetet. „Egész nap csak fekszünk a napon, lustálkodunk, no és persze a ’babacsinálásról’ sem feledkezünk meg” – mondja nevetve a harmonikás.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top