nlc.hu
Sztárok
A feleségek titkai

A feleségek titkai

Barátnõk? Ellenségek? Családanyák? Vagy csak ízig-vérig nõk? Bárhogyan jellemeznénk a Született feleségek fõszereplõit, egy biztos, izgalmas történetük milliókat szögez hétrõl hétre a televíziók elé.

Lila akác köz. Ez az utcanév minden tévénézőnek mond valamit, legtöbbünknek az intrikák, rejtélyek és néhány barátnő nyugalmasnak még jóindulattal sem nevezhető hétköznapjai jutnak eszünkbe. De vajon hogyan bonyolódik tovább a sorozat története?






Fokozódnak az izgalmak


A Lila akác közben ismeretlen a nyugalom. Ha valaki mégis ezt tapasztalná, az készüljön fel: vihar közeleg. Már az első évadot végigkövetve is csak kapkodtuk a fejünket a váratlan és meglepő események sorától, a barátnők mindennapjai a második évadban is legalább annyira mozgalmasak, mint korábban. Bree eltemeti a férjét, akinek halála sokak számára gyanús, különösen annak fényében, hogy a vörös hajú démon újabban feltűnően sokat mutatkozik egy másik férfi társaságában. Susan és Mike kapcsolata sem mondható kiegyensúlyozottnak, s ebben, a sok félreértésen kívül, Mike „megtalált” fiának is komoly szerepe van. Scavóéknal fordul a kocka: Lynette dolgozó nő, Tom viszont háztartásbeli lesz, aminek eredményeképp a családban eluralkodik a káosz. Gabrielle-éknél is sok minden változott: Carlos börtönbe kerül, s Gabbynak el kell döntenie, hűséges marad-e férjéhez. Edie új szerelme sem ismeretlen, hiszen a „szerencsés” választott valaha Susan férje volt. S mindennek tetejébe még új lakók is érkeznek a Lila akác közbe, akik nemcsak titkokat, hanem egy hús-vér embert is rejtegetnek…







A szerzők dilemmája


A második évad úgy megy tovább, ahogy az ember az első szériából  már megszokta, intrikákból és bonyodalmakból ezúttal sincs hiány. A széria szülőanyja, Marc Cherry és csapata sosem rejtette véka alá, hogy az új évezredhez méltó szappanoperát kívánnak fabrikálni a Született feleségekből. Hogy az előző évaddal ez maradéktalanul sikerült, azt Cherry is örömmel látta. Ennek ellenére tudta, hiba volna azt gondolnia bárkinek, hogy ugyanúgy a csúcson maradhat, ha csak azt hozza, amit már megszoktunk. Ahelyett tehát, hogy valami merész fordulattal sokat változtattak volna, amivel néhány nézőnek ugyan a kedvében lehet járni, másokat fel is lehet ingerelni, a készítők inkább az apró lépések taktikájára voksoltak. Az eredmény: a sorozat egyre jobb lett.






A kulisszák mögött


Ma már Magyarországon is óriási rajongótábora van a Született feleségeknek. Számukra igazi csemege a sorozat ihlette új könyvkiadvány, melynek lapjairól azt is megtudhatják, mi húzódik a különös történések hátterében. Az első epizódot bemutató könyv után már a folytatás is megjelent, a Született feleségek: Epizódról epizódra 2. című kötetből pontosan nyomon követhetjük a második széria eseményeit. A híres filmes írópáros, Christian Lukas és Sascha Westphal néhol ironikus, néhol magyarázó, de legfőképp szórakoztató kommentárjaival tarkított regényéből a sorozat kulisszatitkait is megtudhatjuk.





A feleségek összes titkainak utánanézhetsz, sőt még sok más kulisszatitkot is megtudhatsz a SIKK-könyvek első kötetéből!

Még több Született feleség!
• A Lila akác köz titkai »
• Született feleségek – a kulisszák mögött 

Figyelem! Teszteld magad!

Ismered a Született feleségeket? Töltsd ki a tesztünket és megtudod!
• Katt ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top