Sztárok

A Lilaakác köz titkai

Van egy utca Amerikában, ahol igencsak sok a kiteregetni való szennyes. És ezt az utcát már a magyar nõk is nagyon jól ismerik! Mostantól azonban már nem kell heteket várnunk az izgalmas epizódokra, hiszen olvasóként is bepillanthatunk a négy barátnõ rejtélyes, intrikákkal teli életébe!

Csodálkozik a férjünk vagy a barátunk, hogy mi közünk ezekhez a csajokhoz? Hogy mi a közös bennünk és a Lilaakác köz született feleségeiben? Hát a vágy, hogy szeressenek minket, hogy legyen egy kis izgalom, egy kis kaland az életünkben! És hogy vajon jó útra tér-e végre Lynette, Bree, Susan, Gabrielle és Edie, vagy a kertvárosban továbbra is minden a szex és a bűntettek körül forog majd?






Intrika, rejtély, leleplezések

Aki a kezdet kezdetén bekapcsolódott a Született feleségek világába, egy tökéletes kisvárosi idillt láthatott. A fű gyönyörű zöld, a házak ragyogó fehérek, a gyerekek mosolygósak, az asszonyok pedig boldogok. Úgy tűnik, hogy itt nem történhet semmi rossz. A Lilaakác köz, semmi kétség, olyan, amilyennek az ember egy tökéletes amerikai kertvárost elképzel.
Pár perccel később azonban vége szakad az álomnak, amikor Mary Alice, a Lilaakác közből, pisztolyt tart a fejéhez, és meghúzza a ravaszt. A fegyver eldördült és ezzel véget is ért a bevezetés, és elkezdődött a Lilaakác köz lakóninak különös története, melyet 33 millió amerikai néz megbűvölve hétről hétre. Hamarosan pedig kiderült, hogy az idilli felszín alatt számtalan rejtély és intrika húzódik, és itt is akad házasságtörés, csalás, szex és hazugság, az alaptörténet pedig nem csak az érzelmek, hanem különféle rejtélyek körül is forog.


Díjnyertes

A sorozat 2004. október harmadikán startolt az amerikai ABC tv-csatornán, majd hamarosan meghódította Európát is. A sorozat szülőanyja, Marc Cherry nagyon büszke az alkotására. Mint mondja: örül, igyekezett megvédeni a hagyományos családi értékeket, közben azonban korunk kényes kérdéseit is körbejárja. Semmi kétség, az olyan vonások, mint az anyai szeretet, az összetartás és az őszinteség mindig jól veszik ki magukat egy filmben, ezt bizonyítja az is, hogy 2OO5-ben a Született feleségeket Golden Globera jelölték a “komédia és musical” kategóriában. Marc Cherry pedig, aki az ezredfordulón még lakhatási gondokkal küzdött, hirtelen a producerek kedvence lett.







Kellett már egy jó könyv is

Ma már hazánkban is olyan sokan rajonganak a remek sorozatért, hogy nagyon kellett végre egy jó kis könyv, ami összefogja az egész történetet, megmutatja, mi van a háttérben, ha lehet, szellemes, de nem akarja nagyképűen megmondani az okosat. A Sikk most egy ilyen olvasmányra hívja fel olvasóink figyelmét. A vadonatúj ismertetőben a sorozat első percétől egészen az első széria végéig nyomon követhetjük, mindent, ami egy vérbeli rajongót érdekelhet. Kezdve az intrikáktól, a kertvárosi asszonyok hétköznapjain át, egészen a kisebb-nagyobb rejtélyekig mindent, de mindent megkap az olvasó. Az epizódok élvezetesen leírt történései mellett elolvashatjuk a híres filmes írópáros, Christian Lukas és Sascha Westphal szórakoztató kommentárjait is, melyek átvezetnek a soron következő fejezetekbe. A könyvben a keserédes titkokon és a meghökkentő leleplezéseken túl a vérbő asszonyságokat megjelenítő hollywoodi filmsztárok magánéletével is megismerkedhetünk.
Az ő világa tulajdonképpen egy puzzle, melynek a darabjai a nyugati popkultúra elemeiből állnak. A Lilaakác közben semmi nem tabu. Talán ez is hozzájárul ahhoz a népszerűséghez, ami a sorozatot övezi. Hazánkban is rengetegen rajonganak a négy barátnőért, és nálunk is számtalan néző várja hétről hétre az újabb fejleményeket. A nézettségi szám magasan túlszárnyalja a kezdeti reményeket.





A sorozat rajongói az első oldaltól az utolsóig új nézőpontból vehetik szemügyre a Született feleségeket, de azoknak is remek szórakozás, akik csak most ismerkednek meg a Lilaakác köz bájos lakóival!
A kötetben 15 exkluzív fényképet talál a sorozatból. 
Keresd a SIKK könyvek első kötetét!

Figyelem! Teszteld magad!
Mennyire ismered a Született feleségeket? Most kiderül!
• Katt ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top