Sztárok

Bruce Willist akarok!

Minden idõszak jó egy kis flörtölésre. De ha nemcsak néhány hétre, hanem örökre szeretnénk megtalálni a párunkat, nézzük meg alaposan, kivel hozott össze a sors. A legjellemzõbb férfitípusok ismertetõjegyei talán segítenek.





1. A védelmező, mint Bruce Willis 



Minden kellemetlen helyzetben bevetésre kész. Átverekszi magát a tömegen, hogy üdítőt szerezzen nekünk a nyáresti koncerten, kicseréli a kerekeket az autónkon, és segít befektetni megtakarított pénzünket. Megvigasztal, ha rossz a kedvünk, és mindig tudja a megoldást a félresikerült dolgokra.

• A pszichológus véleménye: Az ilyen férfi még a gondolatainkat is kitalálja. Száz százalékban meg lehet bízni benne. Egy pillanatig sem habozik, hanem azonnal cselekszik.
• Hátránya: Akaratát mindenáron keresztülviszi. Amint saját életünket akarjuk élni, azonnal problémázni kezd. Ráadásul gyakran nagyon féltékeny.











2. A szerető, mint Antonio Banderas 



Forró éjszaka egy tüzes latin szeretővel: szinte minden nő ilyen élményről álmodozik. Megértően és figyelmességekkel hálóz be minket – hát, ilyenkor biztosan nem az eszünkre hallgatunk! Reggeltől estig kitart az érzékisége, és jut belőle bőven estétől reggelig is.

• A pszichológus véleménye: A különlegesen sármos férfival az élet sosem lesz unalmas. Szenvedélyt visz a kapcsolatba, mindig figyel ránk, és a társaságában mindig jól érezzük magunkat. És meglepő, de nagyon jó apa!
• Hátránya: Sajnos nem képes a hosszú távú kapcsolatokra. Amint csökken a szenvedély, visszavonulót fúj. Ráadásul hajlamos a félrelépésre.










3. A kalandor, mint Russell Crowe 



Állandóan a kihívást, a veszélyt, az idegtépő helyzeteket keresi. És általában magával rántja a párját is. A lustálkodás nem az ő világa – ha szabadságra megy, a sátrat vagy a vidéki házat választja. Külföldön is inkább a vadvízi evezés csábítja, mint a városlátogatás.

• A pszichológus véleménye: Az ilyen férfi csak akkor találja meg az élet értelmét, ha saját teljesítőképességének határait feszegeti. Mellette unalomról szó sem lehet, hiszen mindig újabb és újabb kalandok várnak ránk.
• Hátránya: Partnerének sok energiára, erőre és saját érdeklődési körre van szüksége, nehogy besavanyodjon mellette. Figyelem: nincs rá esély, hogy megváltoztassuk!










4. A mesterember, mint Harrison Ford 



„Majd én megcsinálom!” – ez a jelszava. Akkor érzi magát királynak, ha fúró-faragó szerszám van a kezében. Sosem lesz képes olyan finoman simogatni párját, mint egy új fűrészt. Viszont csempéz, fest, kerítést épít… Mindent előre megtervez, és alaposan dolgozik. Ugyanilyen akkor is, amikor intim kapcsolatba kerül velünk.

• A pszichológus véleménye: Egyenes, megbízható, hűséges, és mindig két lábbal áll a földön. Szeretetét a barkácsoláson keresztül mutatja ki. Azzal gondoskodik a családjáról, hogy szép házat vagy lakást épít nekik.
• Hátránya: Nem lehet vele hosszan beszélgetni, és nem túlzottan finom lelkű. A felesége és a gyerekei háttérbe szorulnak egyéb tevékenységei miatt.










5. Az intellektuális, mint George Clooney 



Akkor jön el az ideje, amikor esik az eső, és össze lehet bújni a kanapén: vicces történeteket mesél, és filmnézés közben minden jelenetet kielemez. Kiváló érzékkel találja meg az élet elegáns oldalát, de nem szereti bepiszkítani a kezét. Az ő oldalán biztosan tájékozottak leszünk, de inkább az agyunkról gondoskodik, mint a szívünkről.

• A pszichológus véleménye: Ideális partner olyan nők számára, akik szeretnek beszélgetni és eszmét cserélni. Az ilyen férfi nagyon szeret kérkedni a tudásával, és ez olykor idegesítő lehet.
• Hátránya: Állandóan a középpontban akar lenni, hogy mindenki csodálhassa. A konkurenciától való félelmében párját mások előtt általában butuskának titulálja. Mivel az észt tartja fontosnak, az ágyban nem nagy szám.










6. Az üzletember, mint Tom Cruise 



A siker szexissé tesz – az ügyes üzletemberek meg vannak győződve erről. Ahogy az a sok nő is, aki az ilyen férfiakért rajong. Pozitív mellékhatás, hogy mellettük luxuséletünk lehet. Svájcba mennénk síelni? Hawaiira nyaralni? Számára mindez egyáltalán nem probléma, sőt.

• A pszichológus véleménye: Az ilyen férfival a párkapcsolat olyan, mint egy üzleti szerződés. A nő a külső megjelenéshez járul hozzá, a férfi pedig a vastag pénztárcáról gondoskodik.
• Hátránya: Nagy árat kell fizetnie annak, aki vele él, hiszen mindenben ő dönt, mi csak a drága ékszerek vagyunk mellette. Nem lehet problémánk vagy gondunk, mindennek tökéletesen kell működnie. Nem csoda, hogy gyakran úgy érezzük, kihasznál.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top