Sztárok

Winkler Róbert lett a nyerõ!

Eddig csak találgatások tárgya volt, hogy kik lesznek az októberben induló magyar MTV mûsorvezetõi. A legendás zenecsatorna vezetõsége olyan karakteres egyéniségeket keres, akik hitelesek tudnak lenni.





“Lesz egy esti élő műsorunk, amelyben különböző témákat veséz ki a műsorvezető, a lehető legszókimondóbb és legszórakoztatóbb formában. A Swung névre keresztelt show vezetéséhez olyan arcokat keresünk, akik már ismertek, és érdekli az embereket, hogy mi a véleményük a minket körülvevő világ történéseiről.” – meséli Lengyel Attila, a csatorna programigazgatója.

E szempontok alapján esett az első választás Winkler Róbertre, akit a hazai tévénézőknek már nem nagyon kell bemutatni. Winkler a Totalcar műsorvezetőjeként, újságíróként és számos könyv írójaként már bebizonyította, hogy megvan a maga különvéleménye, amit abszolút szórakoztató formában meg is oszt velünk. Az ő kedvéért még az is rendszeres nézőjévé vált egykori autósműsorának, akit egyébként hidegen hagynak a járgányok… Robit egyszerűen érdemes nézni, mert jelenség, sztárallűröktől mentes üde színfoltja a hazai médiaéletnek. 


A Swung






Tudj meg többet róla!
• Winkler Róbert, a csodabogár » 
A Swungban felmerülő témák direkt provokatívak és izgalmasak lesznek, a vélemények pedig minden esetben őszinték. A politikai kérdéseket természetesen kerülni fogják, de egyéb tabu nem lesz. MTV leendő műsorvezetőjétől megtudtuk, hogy az első adásban a CD-eladások hanyatlásáról lesz szó, majd a katolikus egyház új, látványos pr-módszereit vesézi ki… Az este tíztől kezdődő egy órás adásban az érvek természetesen ellenérvek kíséretében fogalmazódnak majd meg, hiszen bárki beleszólhat a műsorba telefon vagy e-mail formájában, és meghívott vendégek is lesznek a stúdióban. Annyi már biztos, hogy Robinak lesz egy társa is a képernyőn, Morzsi kutya, aki 16 éve hű társa, és amennyiben egészsége úgy szolgál, az öreg barát mellette lesz a Swung-ban is. 


































 

A beszélgetés mellett zenét is sugároznak majd az élő műsorban. Az adásba kerülő klipek összeválogatásába a műsorvezető is beleszólhat, így Robi ízlésvilágát fogja tükrözni a zeneszerkesztés is. Az október közepétől induló műsorban Winkler Róbert szerdánként lesz képernyőn, a hétfői és pénteki adásában pedig más ismert arcok fogják váltani őt. Azt, hogy kik lesznek a Swung további műsorvezetői, egyenlőre még nem tudjuk. Az élő beszélgetős műsor három ismert arca mellett, lesz még egy a csatornánál debütáló műsorvezetője is az MTV-nek. Ez utóbbi hölgy vagy úriember kiléte a Felhajtás című reality showban fog kiderülni az utolsó adásban, és a későbbiekben a zenecsatorna chart műsorát fogja vezetni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top