Sztárok

Csomor Csilla kifogyott Zsuzsa jelmezeibõl

Tíz év után ismét 38-as méretû ruhát visel Csomor Csilla, a Barátok közt egykori Zsuzsája. A színésznõ karcsúsodásáról most meg is gyõzõdhetünk, hiszen Csomor Csilla az RTL Klub Reggeli – Csak csajok címû mûsorát vezeti.

A színésznő az Atkins-módszer elkötelezettje, és ennek köszönhetően olyan vékony, hogy ismerősei és kollégái alig ismernek rá. Csomor Csilla nagyon boldog, hiszen utoljára tíz éve volt olyan karcsú, mint most. Rengeteg fogyókúrát kipróbált már, ám egyik sem hozta meg a tartós sikert.

– Pár hónapja ismerkedtem meg az Atkins-diétával, gondoltam, mi baj lehet, kipróbáltam már annyi mindent, ennek is adok egy esélyt – meséli a Barátok közt hajdani színésznője. – Nem csalódtam! Minden héten megszabadulok egy kilótól, ez egyáltalán nem drasztikus, és ami a legjobb, tartós.





































Csilla tíz éve nem hordott 38-as ruhákat, ám mostanában újra ezt a méretet keresi a boltokban, és ettől nagyon boldog, hiszen nem titkolja, volt olyan időszaka, hogy csak a 42-es méretbe fért bele. A színésznő februárban búcsúzott el a Barátok közt stábjától, és karakterétől, Zsuzsától. Azóta egy epizód erejéig újra belebújt Berényiné bőrébe, és jót kacagott, amikor lötyögtek rajta a családanya ruhái. 

– Bizony, jól meg kellett válogatnom, mit veszek fel, mert az utolsó forgatások óta a diétámnak köszönhetően jó néhány kiló lement rólam. – Mint Csilla mondja, a fogyásnak ez a fajtája nem megerőltető, mert csak a szénhidrátokról kell lemondani, a kenyérről, az édességről és a tésztafélékről. 

– Eddig is sok salátát ettem, így nem túl nagy változás, hogy ezt fogyasztom köretként – mondja lelkesen. – De megéri, mert nagyon jól érzem magam a bőrömben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top