Sztárok

Forró témák: Nagy Ervin

A nõk legújabb bálványa, Nagy Ervin foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz a színházhoz, amely felnevelte és sikerekhez segítette. A színpadi játék szerinte már csupán „hobby” mûfaj, hiszen megélni nem lehet belõle.


Legnagyobb szerencséjére azonban ő nem szűkölködik filmes felkérésekben, és a reklámokat nézve is találkozhatunk vele, igaz, csak a hangjával.






Forró témák: Nagy Ervin Október 1-jén, hétfőn, 19.30  a storytv műsorán





A Katona József Színház művésze pillanatnyilag bokasérüléssel bajlódik. A szerencsétlen mozdulat a Szegedi Szabadtéri Játékok alkalmával történt, amikor is az Eszenyi Enikő rendezésében bemutatott Marica grófnőre készültek. Az ezt követő három előadásban rendezői bravúrral tudták palástolni a színész bicegését.

Most azonban gyorsan kell gyógyulnia, hiszen külföldi turnéra készülnek Dublinba és Belgrádba. A színész a műsorban őszintén bevallja, hogy az ismertség önmagában nem érdekli, ezért nem találkozhatunk nevével és képével nap, mint nap a bulvármagazinok címlapján. Ahogy ő fogalmaz: nem hajlandó partner lenni ebben, célja az, hogy kizárólag a munkája alapján ítéljék meg, és úgy gondolja, elődei között is számos jó példa van, akik meg tudták óvni magánéletüket, mégis elismert, sikeres művészek.

Szakmáját tekintve olyan nagy elvárásai vannak magával szemben, hogy sokáig szüleit sem engedte be előadásaira. Édesapja utólag bevallotta, néha bizony belopózott a hátsó sorokba. A harminc éves színészről a beszélgetés során az is kiderül, hogy milyen lehetőségek várnak rá külföldön:”Jól áll a szénám a jövőmet illetően, de nyomaszt, hogy hogyan kell ezt jól csinálni. A jövő év legnagyobb feladata eldönteni, hogy itthon maradok, vagy elmegyek.” Egy dolog biztos, nem fog hirtelen, meggondolatlan döntést hozni, hiszen meg van elégedve élete és munkája mostani tempójával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top