Sztárok

A sztárom a mindenem…

Egészen különleges sztorikat hallottunk már arról, hogy a rajongók mire vetemednek kedvenc sztárjukért. Követik õket, szerelmes leveleket küldözgetnek, kinyomozzák a telefonszámukat, vagy esetleg az éjszaka közepén csengetnek be az ajtajukon.

Összeállításunkban néhány hazai csillagot faggattunk a legmeghatóbb vagy éppen a legextrémebb helyzetekről, amelyekbe a rajongók hozták őket.



Gáspár Laci egészen extrém produkciót kapott ajándékba egy rajongójától:
– Egy hölgy már többször írta nekem, hogy mivel hastáncos, szívesen meglepne egy produkcióval. Kíváncsi voltam, de nem tudtunk időt szakítani a találkozásra. Egy vidéki fellépésemen aztán meglepett. Mire odaértem, ő már a színpadon táncolt! Annyira tetszett, hogy beépítettük az aznapi koncertbe. Azóta többször is találkoztunk már. Ajándékokat rendszeresen kapok rajongóktól, de eddig ez a tánc volt a legizgalmasabb.







Gáspár Laci

Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője:
– Egy vidéki koncerten történt, hogy egy négy-öt éves kislány odarohant hozzám, és könnyes szemekkel megkérdezte, hogy megölelhet-e. Az nagyon megható élmény volt! Egy másik fellépésen szintén egy kislány lepett meg azzal, hogy a kedvenc kabaláját adta nekem, amitől még éjszaka sem vált meg addig. Virágot, plüssállatokat hoznak rendszeresen a rajongók, de kaptam már extra ajándékot is, egy lepedőt, amelyre egy lány feltett rengeteg cikket a NOX-ról, és egy nagyon szép kollázst varázsolt belőlük.







Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője

A tinédzser lányok valósággal szétszedik a No Thanx együttes tagjait. A csapat gitárosa, Olivér nem mindennapi ajánlatot is kapott már a rajongóktól:
– Szinte minden koncertünkön dobálnak fel a színpadra bugyikat a csajok. Eleinte döbbenten álltunk ott, de ma már az lenne a fura, ha nem repülnének felénk a tangák. Egy buli után az öltözőnél várt rám egy csapat lány, akik felajánlották, hogy egy egész éjszakát eltöltenének velem, ha lenne hozzá kedvem. Csábító volt az ajánlat, de az az elvem, hogy rajongókkal nem kezdek ki!







No Thanx

Tóth Vera kicsit meg is ijedt az egyik rajongója közeledésétől:
– Konkrétan a pszichiátriáról szökött ki egy srác miattam. Megjelent a koncertemen, és hozott nekem egy drága ajándékot. Nagyon aranyos, kedves ember, megható volt, de nagyon meglepődtem. Fejből tudta a dalaimat, és tele volt tűzdelve a pólója a fotóimmal. Sajnos nem tartott sokáig a szabadsága, mert jöttek érte az ápolók, és visszavitték a kórházba.







Tóth Vera

Szabó Dávidot, a Budapesti Operettszínház fiatal művészét is csapatostul várják a lányok az öltözőnél. 
– Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy szeretnek, időt és pénzt nem kímélve jönnek miattam az előadásokra. Hálás vagyok Kerényi direktor úrnak azért, hogy egyre több főszerepet kapok, és a rajongóknak is köszönöm, hogy figyelnek rám. A lányoktól rendszeresen kapok ezt-azt. Tudják, hogy imádom a marcipánt és a gumicukrot, ezért szinte minden előadás után hoznak nekem valami édességet. Szerencsére nem vagyok hízékony, így örömmel be is falom az ajándékokat. Az is nagy dolog, hogy a rajongók az interneten honlapokat, fórumokat készítenek nekem. Bízom abban, hogy tíz év múlva is kedvelnek majd ennyire, és hogy akkor is lesznek szép szerepeim.







Szabó Dávid

Molnár Anikó is szembesült már az emberek kedvességével:
– Egy srác rendszeresen megjelent a házunk előtt, hatalmas virágcsokrokat hozott, sőt egy mobiltelefont is vett nekem. Még szimpatikus is volt, de kiderült, hogy barátnője van, így nem adtam be neki a derekamat. Az is meglepő volt, mikor a lapok arról cikkeztek, hogy milyen nehéz körülmények között élek, és egy idős bácsi levélben küldött nekem pénzt. Rendszeresen beletett a borítékba egy-egy ezrest. Megható volt nagyon. Egy mozgássérült lány pedig a szüleivel hozatta el magát a házunkhoz, még a Való Világ idején, és a mamámmal tartotta sokáig a kapcsolatot.







Molnár Anikó

Mark a maga tizennyolc évével nem egy kislány szívét törte már össze:
– A legmeghatóbb sztori az volt, amikor a sulim ablakából kinézve egy lepedőt pillantottam meg, amire az volt felfestve, hogy „szeretünk, Mark!”. A szemközti iskola ablakából lógatták ki a lányok. Legutóbb egy interjúban elszóltam magam, hogy milyen sütit szeretek, és a következő koncert végén több tállal hoztak belőle a rajongók. Negatív élményem még nem volt, hálás vagyok mindenkinek, aki kedveli a dalaimat vagy a személyemet.







Mark

Noa Rock, a Lovegun zenekar énekesnője tanulságos pillanatokat köszönhet egy rajongójának:
– Éppen nagyon magam alatt voltam, és utáltam élni, mert összecsaptak a hullámok körülöttem, mikor egy koncert után odajött hozzám egy tolókocsis lány. Elmondta, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, és a mi dalaink adnak neki erőt az élethez. Akkor belegondoltam, hogy az én problémáim porszemnyiek az övéhez képest. A következő dalunkat, aminek a címe „Az élet szép”, neki ajánlom, és azoknak az embereknek, akik sosem adják fel!








Noa Rock, a Lovegun zenekar énekesnője


A külföldi sztárok is kerültek már meglepő helyzetbe a rajongóik által. Brad Pitt egy szép napon arra ért haza, hogy a lakásába betört egy ifjú hölgy, felvette a ruháit, és békésen aludt az ágyában. A színész azonnal riasztotta a rendőrséget. Madonna egy magánrepülőgépet kapott ajándékba egy milliomos hódolójától, s nem volt rest el is fogadni azt. Julia Roberts kezét kilencszer kérte meg egy harmincas éveit taposó fiatalember. Kitartóan követte kedvencét, és térden állva, gyűrűvel próbálta elcsábítani a Micsoda nő sztárját, ám mindig kosarat kapott. Britney Spears fénykorában egy teherautónyi rózsát talált a lakása ajtajában, ám levelet nem mellékelt hozzá a rajongó, így az énekesnő talán még ma sem tudja, hogy ki volt ilyen nagyvonalú hozzá. Johnny Deppet hónapokon át zaklatta egy hölgy telefonon, s olyan kitartó volt, hogy a sztár belement egy randevúba. Sajnos a kapcsolatuk ott be is fejeződött, hiszen a színész egyértelműen elmondta a szerelmes nőnek, hogy nincs esélye nála. Eva Longoria, a Született feleségek sztárja beperelte a rajongóját, aki napokon át, minden áldott reggel szíveket firkált a háza előtt parkoló autójára. A hősszerelmes azóta biztosan kiábrándult már Evából. Meg Ryanről egy rózsafajtát nevezett el egy lelkes botanikus. A színésznő állítólag annyira meghatódott az ajándéktól, hogy elhívta a férfit egy filmje bemutatójára, sőt a saját kertjébe is rendelt a virágokból néhány tövet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top