A Playmate-ek nem bízták a véletlenre, kizárólag igazi magyar, extra minőségű csemegékből falatoztak és kortyoltak a napsütötte délelőttön.
– Már készülünk az októberi Pálinka és Kolbászfesztiválra, s gondoltuk előkóstolunk a majd kiállításra kerülő portékákból nevetett Dundika. Bevallom őszintén, nagy rajongója vagyok az igazi, jó minőségű szárazkolbásznak. Szerintem egyáltalán nem ütközik egy finom füstölt kolbász elfogyasztása az egészséges életmóddal. Ha valamit igazán szeretsz, s mértékkel fogyasztod, az igenis jó a szervezetednek.
Bódi Sylvi ugyan vegetáriánus, így a kolbászfogyasztás nála szóba sem jöhet, a valódi, már hungarikumnak számító pálinkának nehezen tud ellenállni.
– Most nehogy azt gondolja bárki, hogy én éjjel-nappal pálinkát iszom kacagott a szépség. Az biztos, a minőség a gyengém. Az igazi magyar pálinka íze, illata, állaga pedig igen is világszínvonalú.
2007-ben már második alkalommal kóstolhatjuk meg a világhírű magyar pálinkákat, és az ízélményeket fokozva idén egy másik hungarikumnak számító hazai termék is megjelenik a kiállítók közt. A legkiválóbb magyar kolbászkészítők a fesztiválra igazi különlegességekkel várják az ínyenceket.
Az első Pálinka – és Kolbászfesztiválnak október 5., 6.,7-én a főváros talán legszebb helyszíne a Budai Várnegyed Savoya terasza ad otthont.