Sztárok

Julia Roberts ismét reflektorfényben

A háromszoros anyuka, Julia Roberts kapta idén az Amerikai Filmmûvészeti Díjat. A színésznõ szerint a legjobb pillanatban lett „A kategóriás”.

Julia Robertsnek tavaly még csak a megtiszteltetés jutott, hogy ő adhatta át az Amerikai Filmművészeti Díjat (American Cinematheque Award) kollégájának,

George Clooney-nak. Most a színésznőt tüntették ki az amerikai filmiparnak nyújtott szolgálatai elismeréseképpen. A mostanában elsősorban a gyermekeivel foglalkozó színésznő úgy nyilatkozott, hogy legboldogabb azokban a szerepekben volt, ahol anyát vagy feleséget kellett alakítania.


Julia Roberts, Natalie Portman és még sokan mások is részt vettek a 22. éves American Cinematheque Award átadóján.




Julia egy klasszikus vonalú fekete estélyiben vonult fel, míg Natalie-n egy pánt nélküli mélylila ruhaköltemény volt.

Julia Roberts legnagyobb sikerét Erin Brockovich környezetvédő jogász alakjának megformálásával aratta, ezért a szerepéért Oscar-díjjal és Arany Glóbusszal tüntették ki. Ugyancsak híres filmje volt az Acélmagnóliák, a Micsoda nő és a Misztikus pizza.


Az Amerikai Filmművészeti Díjat 1986 óta adják ki, első kitüntetettje Eddie Murphy volt. Azóta többek között olyan művészek kapták meg, mint Steven Spielberg, Martin Scorsese, Sean Connery és Al Pacino.


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top