Sztárok

Melanie Griffith-nek hiányzott a férje

Köztudott, hogy Melanie Griffith és Antonio Banderas jóban-rosszban kitart egymás mellett. Ahova az egyik megy forgatni, biztos felbukkan a másik is.





Melanie Griffith és lányuk Stella Carmen együtt meglátogatták apucit, Antonio Banderast, miközben filmet forgatott. A színésznek igazán jót tett a látogatást, mert már éppen beleveszett volna a Kód című alkotás sötét rejtelmeibe, amikor megjött vidám háttérország. Melanie és a tíz éves Stella Carmen kihasználták a kiruccanást, és egy kis bevásárló körutat is tettek.

A Dolgozó lány, a Valami vadság, és a Cecile B. DeMented című filmek főszereplője Melanie Griffith augusztus 9-én ünnepelte ötvenedik születésnapját. Harmadik férjével, az akkor még csak Hollywood kapuit döngető spanyol filmsztárral Antonio Banderas-szal a Hárman párban című vígjáték forgatása során ismerkedett meg. Azóta, minden rossz hír ellenére boldogan élnek véd és dac szövetségükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top