nlc.hu
Sztárok
Ricky Martin kéznyomatot tett a csillagok földjén

Ricky Martin kéznyomatot tett a csillagok földjén

Ricky Martin csillagjelet nyomatott a csillagok földjén. Ricky nagyon elbûvölõen nézett ki szexis zakójában.

Ricky Martint, a latin énekest végre méltóképpen elismerte a szakma. Olyan hírességek közé került, mint Frank Sinatra és Rod Stewart. A Hollywood Walk of Fame (Hollywoodi hírességek sétánya) egy út a Hollywood Boulevard és a Vine Street között, Los Angelesben. A sétányon jelenleg már több mint 2000 név szerepel, ami természetesen időről időre bővül. Ha egy sztár jelentőset tett, alkotott a szórakoztatóiparban, egy csillagot kap a sétányon.







Nem csoda, hogy a latin énekes úgy örül a csillagának, mint egy kisfiú; az utóbbi években visszahúzódóbb életet élt. Mint nyilatkozta: pihennie, feltöltődnie kellett. Úgy látszik, sikerült is neki, hiszen új lemezzel jelent meg, amelyen Eros Ramazzottival is énekel egy közös duettet. A „Nem vagyunk egyedül”, eredeti címén a „Non Siamo Soli” kezdetű dal a kritikusok szerint a lemezlisták első helyén foglal majd helyet. Gratulálunk, Ricky!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top