nlc.hu
Sztárok
Albert Györgyi: „Kovács Pistivel élek”

Albert Györgyi: „Kovács Pistivel élek”

A szokásoktól eltérõen Albert Györgyi már a mûsor elején megkapja Buza Sándortól az ajándék csokoládét. Györgyi nem édesszájú, volt anyósának szánja a csokit. "Két dologgal nem élek: az édességgel és a cigarettával....

…E kettőn kívül már mindent elkövettem magam és a világ ellen.”

A harmadik házasságát nemrég lezáró újságíró jelenleg próbál túljutni a válás okozta kínokon. Mint elmondja, bár nagyon jól tudja a mostani kudarc okát, mégis meglepte volt férje időzítése, aki egy téli nyaralás kellős közepén, szilveszter délelőttjén közölte vele, hogy véget akar vetni a kapcsolatuknak.

Ennek ellenére jó viszonyt tartanak fenn, Györgyi választott családjának tartja volt férje hozzátartozóit, kiemelten kedveli volt anyósát. Az újságírótól sokan kérdezik, hogy ennyi rosszul sikerült házasság után miért áll mégis újra, és újra az oltár elé.”Amikor a polgármesteri hivatalban kimondom az igent, akkor valóban úgy érzem, hogy örökké fog tartani. Ebben mindig nagyon optimista vagyok.”

Györgyi jelenleg egyedül él Budapesten, társa csupán Kovács Pisti, egy fekete macska. Ami a szerelmet illeti, most úgy érzi, még nem tud nyitott lenni egy új kapcsolatra. Szakmai téren pedig várja a kollégák megkeresését, és bár még sosem lobbizott munkáért, most felemelte a telefont, és többeknek jelezte, hogy van szabad kapacitása.

Leginkább egy Larry King-féle show-műsorra vágyik, és Buza Sándor felvetésére, miszerint az az Albert Györgyi, akiről mostanában hallani lehet nem kell a médiának, ekképpen válaszol:”Ez nem az én szégyenem!”.

Forró témák Buza Sándorral a storytévén!
Következő adás október 22-én 19.30.

Vendég: Albert Györgyi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top