Sztárok

Angelina Jolie beszámíthatatlan?

Angelina Jolie értelmi képességeit is megkérdõjelezik a Clint Eastwood által rendezett mozifilmben!

Oscar-díjasok, ha találkoznak! Angelina Jolie újabb filmjét Clint Eastwood rendezi. Lencsevégre kapták Angelina Jolie-t és Clint Eastwoodot a The Changeling című mozifilm forgatásán. Jolie nem csak más nőnek mutatkozik, mint a megszokott, szerepe szerinti anyai ösztöneit és kitartóságát is semmibe veszik, és bolondnak bélyegzik.

A film a húszas évek Los Angelesében játszódik, és megtörtént eseményeken alapul: amikor a rendőrség eltűnt fia helyett egy másik gyereket ad vissza az anyának, a nő természetesen tiltakozik a tévedés miatt, és ezért – a botrányt elkerülendő – elmegyógyintézetbe zárják. Később viszont kiderül, hogy a kisfiú valószínűleg egy gyerekgyilkos áldozatává vált, és a „cseregyerek” is bevallja, hogy csalás történt, így kipattan a balhé, és a nő lebuktat több helyi politikust és rendőrségi tisztviselőt, valamint azt is eléri, hogy megváltoztassák a beszámíthatatlanná nyilvánítással kapcsolatos törvényeket.








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top