nlc.hu
Sztárok
Végre lesz álomesküvõ?

Végre lesz álomesküvõ?

Hat éven keresztül csak vártuk, hogy végül mégiscsak jöjjön össze Carrie és Mr. Big... Az egész estés Szex és New York mozi forgatásáról olyan képek szivárogtak ki, mintha végre eljutna az oltár elé az örökösen civakodó álompár.

Belestünk a kulisszák mögé, és a titkokat most mind megosztjuk veletek.
Carrie Bradshow egy a harmincas éveket idéző fekete Prada ruhában, hóna alatt a Vogue legújabb számával lépeget a forgatás helyszíne felé. A szingli lányok újra közös kalandokba kezdenek, egy hónapja forog a Szex és New York filmváltozata.

Vita a szerződések körül

Pedig félő volt, hogy a szerződések körüli huzavona miatt akár meg is hiúsul a 2008-ra tervezett, várhatóan tömegeket vonzó mozi. Kim Cattrall ugyanis vitatta, hogy kizárólag Sarah Jessicának járjon a legmagasabb gázsi, saját magának dollárra ugyanakkora összegű szerződést követelt. A vita személyeskedésektől sem volt mentes, végül mégis megkötötték a megállapodást, és a két színésznő is kibékült: Kim gyönyörű virágokat küldött Sarah-nak, amikor kolléganője bemutatta új ruhakollekcióját
(erről később olvashatsz írásunkban – a szerk.), és ez a gesztus igazi békejobbnak bizonyult. Feloldotta a vetélytársnők közötti feszültséget.

A híres esküvői kép

A film a lehető legnagyobb titokban forog, az alkotók pedig jól időzítik, hogy mikor és mit szellőztetnek meg. Eddig egy igazán ütős képsorozat látott napvilágot: Carrie Vivienne Westwood esküvői ruhában (kissé sokkoló fejdísszel) készülődik férjhez menni a New York-i St. Parick-katedrálisban, feltehetően Mr. Bighez.
Azt nem állítjuk, hogy Carrie nem fog férjhez menni a filmben, de az biztos, hogy nem így. A jelenet ugyanis csak álom, márpedig ha ez van, akkor feltételezhetően a téma még mindig a régi: hogy lehetne az álomférfit végre egy életre magunkhoz láncolni?
Egy másik képsorozat szerint Charlotte gyermeket vár, ugyanis igencsak nagy hassal kapták lencsevégre. A sorozat utolsó epizódjában egy kínai gyermek örökbefogadásán gondolkodtak, így ez is furcsa fordulatnak tűnik. De a kiszivárgott pletykák szerint a történet úgy alakul, hogy miután örökbe fogadtak egy kínai kislányt (valójában egy ikerpár egyik felét, és talán a másik tesó is fel fog bukkanni később a filmben…), szóval miután Kristin/Charlotte örökbefogadás által megismeri az anyai örömöket, végül mégiscsak sikerül megfogannia Harrytől (akit továbbra is Evan Handler alakít).
Még egy érdekesség: Miranda sorsa egybecsúszni látszik az őt alakítő színésznő, Cynthia Nixon életével. A kemény ügyvédnő és gyengéd férje, Steve házassága meginog: az asszonyka ugyanis a filmben is vonzódni kezd a saját neméhez, csakúgy mint Cynthia.
Új, izgalmas személyek is bekerültek a filmbe: a Dreamgirsből ismert és Oscar-díjjal jutalmazott Jennifer Hudson például Carrie asszisztensét fogja alakítani.


A témáról bővebben a legújabb Maximában olvashatsz! Keresd az újságárusoknál!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top