nlc.hu
Sztárok
Christina Aguilera: Nem vagyok Britney Spears!

Christina Aguilera: Nem vagyok Britney Spears!

Pletykák ide vagy oda, Christina Aguilera büszke gömbölyödõ pocakjára, szívesen mutatja is mindenkinek, de határozottan elutasítja, hogy Britney Spearshez hasonlítsák.

Talán két babát is hord a pocakjában Christina Aguilera énekesnő! A többszörös Emmy-díjas énekesnő hivatalosan még nem erősítette meg a dupla öröm hírét, de az biztos, hogy egyre jobban gömbölyödik a pocakja. Nagyon boldognak tartja magát, és harcol, nehogy örökös ellenlábasához, a ma már megkopott fényű Britney Spearshez hasonlítsák.





Christina Aguilera a hatodik hónapban jár, s a híresztelések szerint fiút hord a szíve alatt. Az énekesnő már régóta próbálkozott a teherbe eséssel, nyilatkozata szerint orvosi segítséget is igénybe vett ahhoz, hogy teherbe eshessen. Úgy tűnik, az egyik babát férjéről, a zenei producer Jordan Bratmanről szándékszik elnevezni, legalábbis erre utal, hogy többször is Jordynak szólította már a pocaklakót. Christinát a fotós épp akkor kapta le, amikor a Wetherly Bíróságra ment ügyintézni. Az énekes a Beverly Hills-i épületből mosolyogva távozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top