Sztárok

Nicole Kidman házassága válságban?

Halálosan szerelmes a férjébe Nicole Kidman, azt azonban mégsem meri állítani, hogy a házassága boldog lenne. Keith Urban erre reagál, hogy ismét egyre több rendezvényen jelenik meg együtt Nicole-lal?

Megdöbbentő vallomást tett Nicole Kidman az Interview amerikai magazinnak adott interjújában: Keith Urbannal kötött házasságát nem nevezné boldognak.







Az Oscar-díjas színésznő tavaly júniusban ment hozzá jelenlegi férjéhez, ám a felhőtlen napoknak hamar vége szakadt, mikor a countryzenész pár hónappal az esküvőjük után bejelentkezett az elvonóra. Bár a pár túlélte a válságos időszakot, Nicole nem biztos benne, hogy a kapcsolatuk hosszú életű lesz. Mint mondta, Keithszel nagyon szeretik egymást, és mindent megtesznek, hogy együtt öregedhessenek meg, de nem biztos, hogy ez elég lesz. Talán Keith végre kezdi belátni, hogy felesége akár ki is léphet a házasság kötelékéből, hiszen a 2007-es ARIA (Australian Recording Industry Association) díjátadóján a kitüntetett énekes elsősorban Nicole-nak köszönte meg és ajánlotta fel az elismerést. 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top