Sztárok

A sztárok is öregszenek!

Hollywood szépeit elnézve talán fel sem tûnik, csak ha éveik számát is látjuk, hogy bizony-bizony „eljárt felettük is az idõ”. Julia Roberts, Jodie Foster és Leonardo DiCaprio is mostanában ünnepli a születésnapját.

Julia Roberts október 28-án töltötte be a negyvenet. Ki gondolná róla, hogy már a negyedik ikszbe lép? Egy nappal sem néz ki 25-nél többnek. És ez nem túlzás. Talán megtalálta az örök ifjúság szérumát? Nos, ez elég valószínűtlen. Minden bizonnyal csupán szerencsés géneket örökölt, mert bármennyire is hihetetlen, de az Oscar-díjas színésznő állítólag egyetlen plasztikai műtéten sem esett át.








Julia Roberts

Leonardo DiCaprio 33 éves lesz november 11-én. A Golden Globe-díjas és Oscar-díjra jelölt amerikai színész, aki olyan közismert, nagy sikerű filmekben nyújtott alakításairól ismert, mint a Titanic, a Kapj el, ha tudsz, A tégla és a Véres gyémánt. Az 1990-es évek végén, huszonéves korában a Leo-mániának elnevezett, világszerte jelen levő, iránta megnyilvánuló rajongás határozta meg sztárstátuszát, amit elsősorban a Titanicnak, minden idők legsikeresebb filmjének köszönhetett. Az utóbbi időkben Martin Scorsesével dolgozott több filmen is, s mára Hollywood legelismertebb színészei között szerepel.







Leonardo DiCaprio

Jodie Foster november 19-én ünnepeli 45. születésnapját. Azon kevesek közé tartozik, akik a gyermekkori filmes sikerek után is töretlenül kamatoztatják tehetségüket a filmszakmában. A két Oscar-díjjal jutalmazott színésznő mind a mai napig válogathat a szerepekben, ezenkívül saját produkciós cégét is irányítja. Legutóbbi filmjét, A másik ént nagy sikerrel játsszák Európában és Amerikában egyaránt.








Jodie Foster

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top