Sztárok

A Backstreet Boys szépfiúi nem adják fel!

Mostanában divatosak a nagy visszatérõ koncertek. A Take That és a Spice Girls után újabb sikercsapat, a Backstreet Boys tagjai álltak össze ismét.

A 90-es évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb fiúbandája egyértelműen a Backstreet Boys volt. Az együttes azóta már feloszlott, a srácok megkomolyodtak, családot alapítottak, ám a zenéléstől nem tudnak elszakadni; úgy döntöttek, versenyre kelnek az ifjú titánokkal, és új lemezzel rukkolnak elő.






Az öt tag közül az időközben megnősült Kevin Richards nem csatlakozik a fiúkhoz, mert családjával kíván törődni, de a másik négy énekes, AJ MacLean, Brian Littrell, Howie Dorough és Paris Hilton exbarátja, Nick Carter teljes erőbedobással készült a visszatérésre. A csapat legutóbbi albuma két éve jelent meg, a legújabb, Unbreakable című lemez pedig október 30-án került a boltokba. Az első számot már augusztus 27-én hallani lehet, az Incosolable című dal egy romantikus ballada lesz. A Backstreet Boys Floridában alakult, és bár a banda akkori menedzsere jelenleg börtönben ül, a fiúk saját kezükbe vették a dolgok intézését, és komolyan készülnek a nagy comebackre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top