Sztárok

Szombat esti lány

A Szombat Esti Láz második szériája óta mindenki a bájos és kedves Ördög Nóráért rajong. Most újra otthonunkba érkezik szombat esténként az RTL Klub új szuperprodukciójával, a Csillag születikkel.






– Voltál valaha „rossz kislány”?

– Igazából nem. Nem követtem el a klasszikus csínytevéseket, de ez nem jelenti azt, hogy stréber lettem volna. A suliban jól tanultam, és a versenyeken is jó eredményeket értem el, de délután együtt bandáztam
a környéken lakó gyerekekkel.

– A mai napig tagja vagy még az otthoni színjátszó körnek?

– Persze, már készülünk az új darabra, de a bemutató átcsúszik jövőre, mert most az én elfoglaltságaimhoz kell alkalmazkodnunk. A Csillag születik miatt csak november második felében jutok haza, addig a szüleim is kénytelenek Mórahalomról Budapestre jönni, ha látni szeretnének.

– Ráadásul nem csak téged láthatnak ilyenkor…

– Valóban, a testvéremet is sikerült „megfertőznöm”, technikusként és zenei szerkesztőként dolgozik a Balázs-show-ban és a Cool Tv-nél.

– Képernyős vagy, sokáig azonban szerkesztőként dolgoztál.

– Igazából nem készültem képernyősnek. Persze mindig is volt bennem egy kis egészséges exhibicionizmus, ezért is érzem olyan jól magam a kamerák előtt. Ráadásul a képernyő miatt sohasem adtam fel a szerkesztést, nem is érezném teljesnek az életem a háttérmunka nélkül, és továbbra is inkább tartom magam szerkesztőnek, mint műsorvezetőnek.

– És ha választani kellene a kettő közül?

– De nem kell, szerencsére! Nem is tudnék. Ha viszont már családja és gyereke van az embernek, akkor valószínűleg csak a műsorvezetés fér bele az időbe. A szerkesztés ugyanis egész embert kíván.





– Gondolom, főleg egy Csillag születik típusú műsor esetében.

– Persze, hiszen ez igazi szerelem. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan törődni és foglalkozni kell vele. Ilyenkor háttérbe szorul minden. A Csillag születik előkészítése tavasszal kezdődött, de az elmúlt két hónapban lett a legfeszítettebb a munkatempó. Gyakorlatilag reggel kilenctől este tízig vagy még tovább dolgoztunk. Most már nyakig benne vagyunk, szombaton lement az első adás. Innentől kezdve nincs megállás.

– A tehetségkutató verseny új műfaj neked is. Izgultál?

– Igen, mert rengeteg munkánk van benne. Sok tehetséges embert találtunk, és az volt a célunk, hogy amit megálmodtunk köréjük, jól működjön. És izgultam magam miatt is, mert az első adás kezdetekor mindig lámpalázas vagyok. Ilyenkor minden létező rémség végigfut az agyamban: hogy megbotlom, elesek, vagy elfelejtem a mondanivalómat.

– A show mellett a reggeli műsorban is láthatunk Stohl András és Csonka Pici oldalán. Melyikükkel jobb együtt dolgozni?

– Természetesen nem lehet összehasonlítani őket. Andrással jól kiegészítjük egymást műsorvezetőként, ő már korán reggel is pörög, fantasztikus hangulatot teremt a stúdióban. Pici a magánéletben is közeli barátom, így vele olyan a műsor, mintha csak beugrottunk volna, hogy beszélgessünk egyet az ismerőseinkkel. Mindkettejükkel imádok együtt dolgozni.

A témáról bővebben olvashatsz a legújabb Maximában! Keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top