nlc.hu
Sztárok
Gönczi Gábor rózsaszínben nyomul

Gönczi Gábor rózsaszínben nyomul

Már senki nem csodálkozik azon, ha Gönczi Gábor rózsaszín ingben jelenik meg valahol. Mintha a mûsorvezetõ védjegye lenne a kissé feltûnõ szín.

A Fókusz műsorvezetője szerint részéről nincs tudatosság abban, hogy legtöbbször a pink valamelyik árnyalatában vezeti a műsort. Bár az nem elhanyagolható szempont, hogy műsorának díszlete zöld, abban pedig jól mutat a rózsaszín. Gábor egyébként a magánéletben is szívesen hord ilyen nem mindennapi színű ingeket, igaz, leginkább egy-egy esti buli alkalmával, amikor például Smile nevű zenekarával ad koncertet.








Fotó: Bársony Bence

Gábor kellő öniróniával nyilatkozott a Cool TV műsorában arról, hogy milyen énekesnek tartja saját magát: – Lehet, hogy nálam jobban énekelnek sokan, de igazi bohóc vagyok a színpadon – mondta, és hozzátette, hogy éppen ezért egyáltalán nem féltékeny például a Csillag születik című műsorban felbukkanó aranytorkú énekesekre. Sőt, csodálattal figyelte őket a show első adásában, mert ő az első színpadra lépése alkalmával egyáltalán nem volt olyan határozott, mint a műsorban látott versenyzők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top